Ιωνικός: Το παρασκήνιο των αποχωρήσεων Μεντόσα και Κοκκίνη
i

Ιωνικός/©Intime

Ιωνικός: Το παρασκήνιο των αποχωρήσεων Μεντόσα και Κοκκίνη

Για διαφορετικούς λόγους οι δύο ποδοσφαιριστές έλυσαν τα συμβόλαια τους κοινή συναινέσει με τον Ιωνικό.

Παρελθόν από τον Ιωνικό αποτελούν οι Χαβιέρ Μεντόσα και Σωτήρης Κοκκίνης, όπως έγινε γνωστό χθες (24/11). Ο 30χρονος αριστεροπόδαρος Αργεντινός μεσοεπιθετικός (2/9/1992), αποκτήθηκε από την ομάδα της Νίκαιας το περασμένο καλοκαίρι, ως ο αντικαταστάτης του Άιας Άοσμαν.

Αυτό το διάστημα ο Μεντόσα κατάφερε να βρει 2 φορές δίχτυα σε 11 συμμετοχές με τους Νικαιώτες. Η διοίκηση έκρινε ότι το συμβόλαιο του ήταν υψηλό σε σχέση με τη συνολική του απόδοση στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. 

Ο Κοκκίνης δεν ήταν ικανοποιημένος από το χρόνο συμμετοχής του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Έπαιξε λίγα λεπτά και στα περισσότερα ματς βρισκόταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας. 

Η αποχώρηση των δύο ποδοσφαιριστών δημιουργεί χώρο για την αντικατάστασή τους. Ήδη ο πρόεδρος του Ιωνικού, Γιάννης Τσιριγώτης σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο έχει εντοπίσει τους στόχους για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες σύντομα θα λυθεί η συνεργασία και με άλλους ποδοσφαιριστές χωρίς να αναφερόμαστε στον Τσιγκρίνσκι και τον Κάνιας. Αποτελούν ξεχωριστή υπόθεση, για την οποία αναζητεί λύση η διοίκηση της ομάδας από τη Νίκαια.