Καβάνι: «Αν τιμωρείτε εμένα που χτύπησα το VAR, ο διαιτητής πρέπει να μπει φυλακή»
i

Καβάνι / Twitter

Καβάνι: «Αν τιμωρείτε εμένα που χτύπησα το VAR, ο διαιτητής πρέπει να μπει φυλακή»

Sportal newsroom 11:54 - 11.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:54 - 11.01.2023

Φαίνεται ότι ο Καβάνι ακόμα δε μπορεί να «χωνέψει» τον αποκλεισμό της Ουρουγουάης και τις αποφάσεις του διαιτητή, που οδήγησαν σε αυτόν.

Καθόλου μετανιωμένος δεν είναι ο Έντισον Καβάνι για τη κίνησή του να χτυπήσει και να κατεδαφίσει το VAR μετά τον αποκλεισμό της Ουρουγουάης στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η «Σελέστε» γνώρισε τον αποκλεισμό από τους ομίλους στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Παρόλο που κατάφεραν να κερδίσουν τη Γκάνα τη τελευταίο αγωνιστική, η νίκη της Νοτίου Κορεάς επί της Πορτογαλίας και η διαφορά των γκολ με τη Κορέα, τους άφησε εκτός Μουντιάλ.

Ο λόγος για την αντίδραση αυτή είναι τα δύο πέναλτι που η Ουρουγουάη ζήτησε, τα οποία αν και εξετάστηκαν από το VAR, δεν δόθηκαν. 

Σε συνέντευξή του λοιπόν στο ραδιοφωνικό σταθμό, «Cadena Ser», ο ποδοσφαιριστής της Βαλένθια, αναφέρθηκε στο περιστατικό αυτό, λέγοντας ότι αν είναι να τιμωρηθεί αυτός, τότε ο διαιτητής πρέπει να μπει φυλακή. 

«Αλλά αν με τιμωρήσουν επειδή χτύπησα το VAR, τον διαιτητή, που μας έβγαλε εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα πρέπει να τον βάλουν φυλακή, επειδή αυτά τα λάθη δεν γίνεται να συμβούν με το VAR, με όλες τις κάμερες και τους διαιτητές που έχει από πίσω. Με ανησυχεί (μία ενδεχόμενη τιμωρία). Φυσικά και με ανησυχεί, επειδή σημαίνει πως θα αποκλειστώ από αγώνες και δεν θα μπορώ να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου, την ομάδα μου, την χώρα μου.

Με ανησυχεί. Αλλά αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν. Μπείτε λίγο στην θέση του ποδοσφαιριστή, όχι απλώς στου διαιτητή και στων άλλων, αλλά στου παίκτη για να δείτε τι συνέβη, γιατί συνέβη αυτό και γιατί τα πράγματα που συνέβησαν έγιναν έτσι».