Ξεκίνησε να χιονίζει στο ξενοδοχείο που μένει η ΑΕΚ (vid)
i

Το χιόνι στο ξενοδοχείο της ΑΕΚ/PrtScr

Ξεκίνησε να χιονίζει στο ξενοδοχείο που μένει η ΑΕΚ (vid)

Sportal newsroom 10:40 - 05.02.2023

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» πλήττει την Αττική και το ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή της ΑΕΚ, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, δεν θα μπορούσε να μην επηρεαστεί.

Στο «μάτι» της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου (04/02) το μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας. Στο Περιστέρι, ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, ο καιρός θα είναι βροχερός από νωρίς το μεσημέρι μέχρι κι αργά το βράδυ της Κυριακής, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και χιονόνερο, με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνάει του δύο βαθμούς κελσίου.

Θα γίνουν τα ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ, Ατρόμητος - ΑΕΚ και ΠΑΟ - Λαμία; Τι λέει η πρόγνωση του καιρού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:46 - 05.02.2023

Θα γίνουν τα ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ, Ατρόμητος - ΑΕΚ και ΠΑΟ - Λαμία; Τι λέει η πρόγνωση του καιρού

Χιονοκαταιγίδες, χαμηλές θερμοκρασίες και θυελλώδεις άνεμοι είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» η οποία από χθες βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Πώς επηρεάζονται οι αγώνες της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Super League.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που ακολουθεί, πυκνό χιόνι πέφτει στην περιοχή, όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» πριν το ματς με τον Ατρόμητο (05/02, 17:30) για την 21η αγωνιστική.

Μάλιστα, ο προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΚ, Κάρλος Ρόα, ανήρτησε κι ένα βίντεο που δείχνει τη χιονόπτωση και στο βάθος το πούλμαν της Ένωσης.