ΑΕΚ:  Όλα τα «όπλα» μέσα για την «μάχη» στο Περιστέρι

ΑΕΚ: Όλα τα «όπλα» μέσα για την «μάχη» στο Περιστέρι

Κώστας Τσίλης 19:22 - 04.02.2023 / Ανανεώθηκε: 19:24 - 04.02.2023

Μ' όλα τα όπλα της, πλην τις ήδη γνωστές απουσίες Φερνάντες και Μοχαμάντι, θα πάει η ΑΕΚ στο Περιστέρι για το αυριανό ματς με τον Ατρόμητο

Το αυριανό ματς στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο, ο Ματίας Αλμέιδα ξέρει καλά πως θα είναι μια... μάχη για την ΑΕΚ. Και έχει σημασία για τον Αργεντινό τεχνικό, το γεγονός πως θα πάει σ' αυτή την μάχη, μ' όλα τα όπλα κανονικά στην φαρέτρα του. 

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα από τον Οκτώβρη έχει μάθει στους παίκτες του να μην κοιτούν την βαθμολογία
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:15 - 04.02.2023

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα από τον Οκτώβρη έχει μάθει στους παίκτες του να μην κοιτούν την βαθμολογία

Ήδη από τον περασμένο Οκτώβρη ο Αλμέιδα είχε περάσει στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ το μήνυμα πως δεν πρέπει ποτέ να κοιτάζουν την βαθμολογία και την θέση της ομάδας

Στην σημερινή τελευταία προπόνηση, δεν προέκυψε κάτι που να υποχρεώσει τον Αργεντινό τεχνικό να αλλάξει κάτι από τα πλάνα του ή να προσθέσει κάποιο όνομα στο απουσιολόγιο. Ως εκ τούτου πηγαίνει στο αυριανό κρίσιμο παιχνίδι, μόνο με τις απουσίες του Φερνάντες και του Μοχαμάντι, οι οποίες όμως ήταν γνωστές ήδη από την αρχή της εβδομάδας. 

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Ατρόμητο: Αθανασιάδης, Στάνκοβιτς, Ρότα, Σιντιμπέ, Χατζισαφί, Μουκουντί, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον.