Η Καλλιθέα έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ: «Θέλουμε διαιτητές επιπέδου Super League στα υπόλοιπα ματς και τον Μπένετ στο ματς με την Ηλιούπολη»

Ο Στιβ Μπένετ

i

© Intime

Η Καλλιθέα έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ: «Θέλουμε διαιτητές επιπέδου Super League στα υπόλοιπα ματς και τον Μπένετ στο ματς με την Ηλιούπολη»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:25 - 31.05.2023 / Ανανεώθηκε: 18:25 - 31.05.2023

Επιστολή στην ΕΠΟ απέστειλε η Καλλιθέα με φόντο της εναπομείναντες αγωνιστικές στη Super League 2, ζητώντας αξιόλογους διαιτητές αλλά και την παρουσία του Στιβ Μπένετ στο ματς με την Ηλιούπολη.

Η Καλλιθέα δίνει τρία κρίσιμα ματς λίγο πριν πέσει η αυλαία στο πρωτάθλημα της Super League 2, έχοντας ως στόχο να προσπεράσει την Κηφισιά στη βαθμολογία και να βρεθεί εκείνη στην κορυφή. Με δεδομένη, λοιπόν, αυτή την κρισιμότητα, η ΠΑΕ απέστειλε δύο επιστολές στην ΕΠΟ, ζητώντας την παρουσία διαιτητών από τη Super League στις εναπομείναντες αναμετρήσεις, αλλά και την παρουσία του αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ, στο ματς εναντίον της Ηλιούπολης.

Ολοταχώς για Επαγγελματική Διαιτησία στη Super League και χοντρό «ψαλίδι» στην ΕΠΟ για συμβόλαια και μεταγραφές
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:05 - 26.05.2023

Ολοταχώς για Επαγγελματική Διαιτησία στη Super League και χοντρό «ψαλίδι» στην ΕΠΟ για συμβόλαια και μεταγραφές

Τα μέλη του συνεταιρισμού συμφώνησαν για την επίσπευση των διαδικασιών που αφορούν την Επαγγελματική Διαιτησία και μπορούν -βάσει νόμου- να πάνε άμεσα στην UEFA αν συναντήσουν εμπόδια. Παράλληλα, το ποσοστό της ΕΠΟ για συμβόλαια και μεταγραφές κατακρημνίζεται.

Αναλυτικά η επιστολή για τη διαιτησία αναφέρει: 

«Αξιότιμοι Κύριοι. Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να ζητήσουμε από την Επιτροπή Σας όπως στο εξής, στα τρία (3) εναπομείναντα παιχνίδια των πρωτοπόρων ομάδων του πρωταθλήματος Betsson Superleague 2, ήτοι της ομάδας μας και της ΠΑΕ Α.Ε ΚΗΦΙΣΙΑ ορίζετε αξιολογημένους διαιτητές από τον πίνακα της Superleague 1, προκειμένου να υπάρχει αντικειμενική και αξιοκρατική διαιτησία. Λάβετε υπόψη ότι το πρωτάθλημα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη φάση του και επιβάλλεται να υπάρξει αμεροληψία και τούτο μπορεί να επέλθει μόνο με τον ορισμό αξιολογημένων διαιτητών. Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε την απόλυτη εμπιστοσύνη στο έργο σας, με την ευχή να το φέρετε εις πέρας με τον πιο αξιοκρατικό τρόπο».

Αναλυτικά η επιστολή για τον Στιβ Μπένετ:

«Αξιότιμοι Κύριοι. Δια της παρούσας επιστολής, η ATHENS KALLITHEA FC επιθυμεί την φυσική παρουσία του K. BENNETT STEPHEN GRAHAM προκειμένου να παρακολουθήσει δια ζώσης τον αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 04/06/2023 και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης, στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος BETSSON SUPERLEAGUE 2, μεταξύ των ομάδων ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ATHENS KALLITHEA FC. Η παρουσία του κ. ΒΕΝΝΕTT STEPHEN GRAHAM κρίνεται απαραίτητη, λόγω της σημαντικότητας του ανωτέρω αγώνα. Ευελπιστούμε στην ανταπόκριση σας σχετικά».