«Γα@@στε τον χουλιγκανισμό και αποβάλετε τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ από την Ευρώπη»: Η σκληρή τοποθέτηση της Καλλιθέας για τη δολοφονία του Μιχάλη
i

© Intime

«Γα@@στε τον χουλιγκανισμό και αποβάλετε τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ από την Ευρώπη»: Η σκληρή τοποθέτηση της Καλλιθέας για τη δολοφονία του Μιχάλη

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:56 - 08.08.2023

Η Καλλιθέα, με ανάρτηση της στο Twitter, τα «έχωσε» στη UEFA, ζητώντας από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία να αποβάλει την Ντινάμο Ζάγκρεμπ από τις διοργανώσεις της.

Σκληρή ήταν η τοποθέτηση της Καλλιθέας αναφορικά με τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας (7/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο του νεαρού οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή. Η ομάδα της ομώνυμης πόλης δεν συγκράτησε το θυμό της και μέσω Twitter εξέφρασε την οργή της ενάντια στον χουλιγκανισμό.

«F@@k Hooliganism» ανέφερε σε πρώτο χρόνο η ομάδα της Super League 2 και εν συνεχεία, σε απάντηση εναντίον της UEFA, ο σύλλογος ανέφερε ότι: «Η UEFA πρέπει να αποκλείσει τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οτιδήποτε λιγότερο αποτελεί παρωδία. Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του Μιχάλη Κατσούρη και στην κοινότητα της ΑΕΚ».

Ξέσπασμα του Άκη Ζήκου: «Τι λέτε ρε λαμόγια πολιτικοί! Ο Πρωθυπουργός έπρεπε ήδη να είχε παραιτηθεί»

Ο Άκης Ζήκος ξέσπασε μέσω Ιnstagram για όσα συνέβησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη, οπαδού της ΑΕΚ. Ο παλαίμαχος χαφ, ανέφερε ότι επρόκειτο για πραξικόπημα αφού ξένες δυνάμεις εισέβαλλαν στη χώρα.

Ο Άκης Ζήκος ανέφερε ότι οι αλλοδαποί που έφτασαν στην Αθήνα, θα μπορούσαν να είχαν χτυπήσει τη Βουλή των Ελλήνων και την πρωθυπουργική κατοικία. Ο πρώην ποδοσφαιριστής, μάλιστα, κάλεσε τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παραιτηθεί μετά από όσα συνέβησαν.

«Τι λέτε ρε λαμόγια πολιτικοί. Ο υπουργός προστασίας του πολίτη έδιωξε τον τροχονόμο Ιωαννίνων, τον διευθυντή τροχαίας δυτικής Ελλάδος, τη τροχονόμο στη πλατεία της Άρτας κ δε μάσησε τα λόγια του για να τα χώσει σε όλους αυγουστιάτικα οι οποίοι διακοπάρανε, αλλά για τη πάρτη του τίποτα. Ένας Άλκης δε τους ήταν αρκετός, για να ξεκουμπιστούνε κ να πάνε στα τσακίδια, για να μη μείνουνε μόνο σε ανακοινώσεις κ σκατοδάκρυα δήθεν λύπης.

Το χτεσινό δεν ήταν απλά μια δολοφονία κ οποίος από όλους μας το επιτρέψει να περάσει έτσι, απλά κ μόνο, είναι προδότης. Γιατί το χθεσινό ήταν πραξικόπημα, ήταν εισβολή ξένων δυνάμεων στη χώρα μας, παραβίαση των συνόρων μας κ της κυριαρχίας της ΕΛΛΑΔΑΣ!!

Η Αστυνομία προσήγαγε 9 Κροάτες πιστεύοντας ότι είχαν συμμετοχή στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας και τελικά ήταν τουρίστες!
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

19:39 - 08.08.2023

Η Αστυνομία προσήγαγε 9 Κροάτες πιστεύοντας ότι είχαν συμμετοχή στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας και τελικά ήταν τουρίστες!

Η ΕΛΑΣ στην προσπάθειά της να βρει και να συλλάβει όλους τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης έξω από την «OPAP Aren» συνέλαβε Κροάτες τουρίστες.

Οι εκατό αλλοδαποί που έφτασαν για πλάκα στην Αθήνα, θα μπορούσαν να είχαν χτυπήσει τη Βουλή των Ελλήνων, τη πρωθυπουργική κ προεδρική κατοικία, το υπουργείο εθνικής άμυνας η οποιαδήποτε αποθήκη με πυρομαχικά σε οποιοδήποτε στρατόπεδο. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί.

Ντροπή σε όλους μας! Τόση στεναχώρια, μαυρίλα κ ανασφάλεια δε θυμάμαι να θυμάμαι», ανέφερε ο Άκης Ζήκος.