Η Καλλιθέα πήρε τον βαθμό κόντρα στα Χανιά και ανέβηκε στη Stoiximan Superleague μετά από 18 χρόνια
i

©intime

Η Καλλιθέα πήρε τον βαθμό κόντρα στα Χανιά και ανέβηκε στη Stoiximan Superleague μετά από 18 χρόνια

Δημήτρης Χούπης 17:58 - 09.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:26 - 20.05.2024

Η Καλλιθέα πήρε τον βαθμό που ήθελε (1-1) κόντρα στα Χανιά και επέστρεψε στη Stoiximan Superleague για πρώτη φορά μετά το 2005-06.

Η Καλλιθέα επέστρεψε στη Stoiximan Superleague. Η ομάδα του Ελ Πάσο ήρθε ισόπαλη 1-1 με τα Χανιά και με τον βαθμό αυτό ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία της επόμενης σεζόν.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα των Χανίων πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και βρήκαν πρώτοι το γκολ. Στο 15ο λεπτό οι παίκτες των φιλοξενούμενων έπαιξαν ωραία και ο Νίλι μέσα από την περιοχή με πλασέ έκανε το 1-0 για την κρητική ομάδα. Όμως στη συνέχεια οι «κυανόλευκοι» βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης.

Στο 32ο λεπτό ο Ματίγια εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Μαρότα, που είχε προωθηθεί, έκανε με κεφαλιά το 1-1 για την Καλλιθέα. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν στην αρχή τον έλεγχο του αγώνα, χάνοντας μάλιστα δύο τεράστιες ευκαιρίες για να βάλει το δεύτερο τέρμα.

Ωστόσο από τα μισά του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη ισορρόπησαν, δίχως όμως να μπορέσουν να απειλήσουν. Τελικά η Καλλιθέα πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας που ήθελε και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στη Stoiximan Superleague της σεζόν 2024-25.

Στο άλλο παιχνίδι του Νότιου Ομίλου, η Ηλιούπολη επικράτησε με 2-1 της Καλαμάτας. Βερνάρδος και Κόστα σκόραραν για τους γηπεδούχους, ο Ακόστα ισοφάρισε νωρίτερα για την ομάδα της Μεσσηνίας.