Κρίσιμο 48ωρο: Ο Μπουλούτ αποφασίζει για το μέλλον του

Ερόλ Μπουλούτ

i

cardiffcityfc.co.uk

Κρίσιμο 48ωρο: Ο Μπουλούτ αποφασίζει για το μέλλον του

Μπάμπης Τσιμπίδας 16:36 - 09.05.2024 / Ανανεώθηκε: 13:32 - 20.05.2024

Η Κάρντιφ Σίτι καθέτεσε την τελική πρόταση της στον Ερόλ Μπουλούτ για την ανανέωση του συμβολαίου του και ο Τούρκος δεσμεύτηκε να απαντήσει άμεσα. Στην Ελλάδα βρίσκεται συνεργάτης του παλαίμαχου αριστερού μπακ!

Η τουρκική ιστοσελίδα «Fotorspor» έγραψε τη Δευτέρα του Πάσχα πως ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε με τον Ερόλ Μπουλούτ, για να συζητήσουν για το ενδεχόμενο να συνεργαστούν στον Παναθηναϊκό. Θεωρώντας ως δεδομένο πως ο Φατίχ Τερίμ δεν πρόκειται να συνεχίσει την επόμενη σεζόν και θα αποχωρήσει μετά τον τελικό του Κυπέλλου με τον Άρη, το Σάββατο 25 Μαΐου.

Πάντως, το σήριαλ με τον Ερόλ Μπουλούτ δεν πρόκειται να έχει πολλά επεισόδια. Αν ισχύουν οι πληροφορίες που μετέφερε την Πέμπτη (9/5) η ουαλική ιστοσελίδα «Wales Online», ο Τούρκος προπονητής αναμένεται να πάρει αποφάσεις για το μέλλον του πολύ σύντομα. Για την ακρίβεια, στις επόμενες 48 ώρες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του σάιτ, ο Μπουλούτ είχε μία καθοριστική συνάντηση με την διοίκηση της Κάρντιφ Σίτι, για την ανανέωση του συμβολαίου του. Δεν επιτεύχθηκε συμφωνία, ωστόσο ο 49χρονος τεχνικός έλαβε την τελική προσφορά των Ουαλών και δεσμεύτηκε να απαντήσει άμεσα.

Ο Μπουλούτ φέρεται να έχει ικανοποιηθεί από τους οικονομικούς όρους, όμως έχει ζητήσει ένα πιο μακρόπνοο και φιλόδοξο πλάνο για την ανάπτυξη της ομάδας του. Η Κάρντιφ τερμάτισε 12η στην Championship και ο Μπουλούτ επιθυμεί να δημιουργήσει ένα ρόστερ που θα διεκδικήσει την άνοδο στην Premier League σε ορίζοντα διετίας.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Μπουλούτ και οι συνεργάτες του έφυγαν από την Ουαλία και επέστρεψαν ο καθένας στην πόλη του, για να περάσουν χρόνο με τις οικογένειες τους. Ούτως ώστε να συζητήσουν μεταξύ τους και να δώσουν απάντηση στη διοίκηση της Κάρντιφ, θετική ή αρνητική. Συγκεκριμένα ο Μπουλούτ βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, ενώ τα άλλα μέλη του επιτελείου του ταξίδεψαν σε Τουρκία, Γερμανία και Ελλάδα.

Το δημοσίευμα της «Wales Online» αφήνει να εννοηθεί πως ο Μπουλούτ έχει άλλη μία πρόταση από την κατηγορία, ενώ δεν γίνεται λόγος για κρούση από τον Παναθηναϊκό ή άλλες χώρες. Ο παλαίμαχος αριστερός μπακ φέρεται να έχει τονίσει στους Ουαλούς πως θα γνωστοποιήσει την απόφαση του εντός των επόμενων 48ωρών ή το αργότερο το Σαββατοκύριακο.