Ο Ιωαννίδης δείχνει τα συναισθήματα του με πράξεις (pic)

Φώτης Ιωαννίδης

i

Intime

Ο Ιωαννίδης δείχνει τα συναισθήματα του με πράξεις (pic)

Μπάμπης Τσιμπίδας 21:00 - 08.05.2024 / Ανανεώθηκε: 02:49 - 20.05.2024

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ο πρωταγωνιστής στα μεταγραφικά σενάρια και το καλοκαίρι προμηνύεται... καυτό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού. Μόνο που ο διεθνής επιθετικός σκέφτεται άλλα πράγματα και το έδειξε μέσω των social media.

Οι επίμονες φήμες για τον Φώτη Ιωαννίδη θα εντείνονται, όσο θα πλησιάζει το καλοκαίρι. Μία εποχή που παραδοσιακά συνδέεται με τις μεταγραφές και είναι λογικό ο επιθετικός του Παναθηναϊκού να έχει μετατραπεί στον πρωταγωνιστή αρκετών σεναρίων από την Ευρώπη. Είτε για τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, είτε για τη Γουέστ Χαμ, είτε για την Αταλάντα.

Ασφαλώς, η απόσταση από τη φημολογία μέχρι τη μετουσίωση της σε επίσημη πρόταση, είναι πάρα πολύ μεγάλη. Ο Φώτης Ιωαννίδης μαθαίνει ότι πολλοί από το εξωτερικό έρχονται για να τον δουν, ορισμένοι ρωτούν τον ατζέντη του για το καθεστώς του, όμως κανένας δεν έχει κινηθεί επισήμως μέχρι σήμερα.

Ο διεθνής στράικερ δεν επηρεάζεται από τη «φασαρία» γύρω από το όνομα του. Έχει το θετικό πως έχει ισχυρή προσωπικότητα και αφοσιώνεται στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού. Επίσης, ο Ιωαννίδης δεν βιάζεται να φύγει από το «Γεώργιος Καλαφάτης» και τονίζει πως το τάιμινγκ δεν είναι το κατάλληλο.

Κάτι που δήλωσε στη συνέντευξη του στη free press εφημερίδα Athens Voice, με αφορμή το αφιέρωμα της για τα 116 χρόνια από την ίδρυση του Τριφυλλιού. Ο Ιωαννίδης μίλησε σε πρώτο πληθυντικό για τα επόμενα χρόνια του club, δείχνοντας πως σκέφτεται τον εαυτό του στα πράσινα για το άμεσο μέλλον.

Όσοι θεωρούν πως ο Ιωαννίδης δεν εννοεί τα λεγόμενα του, μπορούν να διαπιστώσουν και τις πράξεις του. Με τις οποίες ο 24χρονος άσος, αποδεικνύει πως έχει ενσωματωθεί στον σύλλογο και αισθάνεται κομμάτι του, ενώ χαίρεται με τις επιτυχίες των άλλων τμημάτων του Παναθηναϊκού.

Ο Ιωαννίδης αναπαρήγαγε σε Instastory την ανάρτηση της ΠΑΕ με τις ευχές για την πρόκριση της ομάδας μπάσκετ του Τριφυλλιού στο Final 4 του Βερολίνου. Άλλωστε, ο Ιωαννίδης είναι τακτικός θαμώνας στο κλειστό του ΟΑΚΑ και πανηγύρισε δια ζώσης πολλές από τις μεγάλες νίκες των παικτών του Εργκίν Αταμάν.

To Instastory του Ιωαννίδη