Και επίσημα... Ναν 2026 - Το εξαιρετικό deal του Παναθηναϊκού για το NBA out

Και επίσημα... Ναν 2026 - Το εξαιρετικό deal του Παναθηναϊκού για το NBA out

Ηλίας Λαλιώτης 17:17 - 08.05.2024 / Ανανεώθηκε: 01:01 - 20.05.2024

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία με τον Κέντρικ Ναν για διετές συμβόλαιο - Τι ισχύει για το NBA out

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πρόκρισης του Παναθηναϊκού στο Final Four της Euroleague, για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια, το Sportal σας ενημέρωσε πρώτο για τη νέα συνεργασία των «πρασίνων» με τον Κέντρικ Ναν, μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιβεβαίωσε μέσω των social media τη συμφωνία, ενώ το μεσημέρι της Τετάρτης (8/5) ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από τους «πράσινους».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κέντρικ Ναν ως το καλοκαίρι του 2026. Υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις ο αθλητής διατηρεί το δικαίωμα χρήσης NBA Out».

Κέντρικ on fire: Ο ασύλληπτος αριθμός του Ναν που έστειλε τον Παναθηναϊκό στο Final 4
EUROLEAGUE

13:15 - 08.05.2024

Κέντρικ on fire: Ο ασύλληπτος αριθμός του Ναν που έστειλε τον Παναθηναϊκό στο Final 4

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επέστρεψε σε Final 4 μετά από 12 χρόνια... απουσίας, με τον Κέντρικ Ναν να είναι βασική αιτία πίσω από τον θρίαμβο στη σειρά με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, διαλύοντας την άμυνα των Ισραηλινών με έναν μοναδικό στατιστικό.

Το Sportal σας έχει ενημερώσει ήδη και για τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και τον Κέντρικ Ναν, τα οποία είναι εξαιρετικά δεδομένης της ικανότητας που έχει δείξει ο Αμερικανός γκαρντ και του ενδιαφέροντος που υπήρχε από άλλες ομάδες της EuroLeague.

Όσο για το NBA out το οποίο αναφέρεται στην ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ και σε αυτό το κομμάτι οι διοικούντες του Τριφυλλιού έχουν πετύχει ένα πολύ ευνοϊκό deal για τα δεδομένα της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα, ο όρος αυτός μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι τα μέσα Ιουλίου, πολύ νωρίς δηλαδή για να πάρει κάποια ομάδα απόφαση να εντάξει έναν παίκτη σαν τον Κέντρικ Ναν στο δυναμικό της.

Παράλληλα, για να ενεργοποιηθεί θα πρέπει ο Αμερικανός να πάρει εγγυημένο συμβόλαιο από έναν οργανισμό του NBA.

Έχοντας ως δεδομένο επίσης πως ο Κέντρικ Ναν δεν έχει αυτή τη στιγμή στο μυαλό του κάτι άλλο πέρα από τον Παναθηναϊκό και το γεγονός πως νιώθει σαν... βασιλιάς, τότε εύκολα καταλαβαίνουμε πως δύσκολα δεν εξαντλήσει το νέο του συμβόλαιο και θα παραμείνει κάτοικος ΟΑΚΑ μέχρι το 2026! Τουλάχιστον...

🔴Sportal Euroleague Show με Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός για το τελευταίο εισιτήριο του Final 4!