Ποιος είναι ο γάτος Φρι που... έχτισε τον φετινό Παναθηναϊκό AKTOR!

Ποιος είναι ο γάτος Φρι που... έχτισε τον φετινό Παναθηναϊκό AKTOR!

Sportal newsroom 13:24 - 08.05.2024 / Ανανεώθηκε: 20:52 - 19.05.2024

Το Sportal αποκαλύπτει μικρά μυστικά για τον αγαπημένο γάτο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Η ανανέωση του συμβολαίου του Κέντρικ Ναν με τον Παναθηναϊκό AKTOR έφερε στο προσκήνιο για μια ακόμη φορά τον γάτο Φρι, που είναι ο αγαπημένος του «ισχυρού άνδρα» του «τριφυλλιού» Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Το πλάνο του Φρι δίπλα στο υπογεγραμμένο συμβόλαιο του Αμερικανού σούπερ σταρ λίγες ώρες μετά τη νίκη στο Game 5 με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ που επικύρωνε την συμμετοχή του Παναθηναϊκού AKTOR στο Final-4 της Euroleague στο Βερολίνο μετά από 12 χρόνια ήταν μοναδικό.

Το Sportal αποκαλύπτει σήμερα ποιος είναι ο αγαπημένος γάτος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και φανερώνει άγνωστες πτυχές της σχέσης του αφεντικού των «πρασίνων» με το αγαπημένο του κατοικίδιο.

Ο Φρι είναι ηλικίας 3 ετών και το όνομα του το πήρε από τη λέξη ελεύθερος που αποτελεί και τη μετάφραση του Φρι και είναι κυρίαρχος στο σπίτι της οικογένειας, καθώς έχει το δικό του δωμάτιο, απολαμβάνει ειδικό μενού καθημερινά και διαθέτει ειδικό τρόπο να κινείται στους χώρους του σπιτιού χωρίς να ενοχλεί κανέναν! Και είναι ο μόνος γάτος από όλους εκείνους που διαθέτει η οικογένεια που έχει αυτό το προνόμιο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν κάνει βήμα χωρίς τον αγαπημένο του γάτο και πολλές φορές στα ταξίδια του επιλέγει να επιστρέφει άμεσα για να μην τον αφήνει μόνο του, ενώ τον ακολουθεί πάντα στις επισκέψεις του στο Σούνιο!

Το βίντεο του Γιαννακόπουλου με την υπογραφή του Ναν: «Βλέπω τον MVP της ομάδας που θα παίρνει την Euroleague την επόμενη 5ετία»
EUROLEAGUE

11:55 - 08.05.2024

Το βίντεο του Γιαννακόπουλου με την υπογραφή του Ναν: «Βλέπω τον MVP της ομάδας που θα παίρνει την Euroleague την επόμενη 5ετία»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν κρύβει την χαρά του για να επέκταση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Κέντρικ Ναν και το πρωί της Τετάρτης (8/5) πέραν από το video της στιγμής της υπογραφής του προέβλεπε τι θα κάνει ο Αμερικανός φέτος, αλλά και για μία πενταετία στην Ευρώπη.

Η αδυναμία του «ισχυρού άνδρα» της ΚΑΕ στον Φρι αποτυπώνεται σε πολλά stories που ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπως συνέβη και με την αποκάλυψη της ανανέωσης του συμβολαίου του Κέντρικ Ναν, όπου ο γάτος είχε... πρωταγωνιστικό ρόλο.