Το βίντεο του Γιαννακόπουλου με την υπογραφή του Ναν: «Βλέπω τον MVP της ομάδας που θα παίρνει την Euroleague την επόμενη 5ετία»

Το βίντεο του Γιαννακόπουλου με την υπογραφή του Ναν: «Βλέπω τον MVP της ομάδας που θα παίρνει την Euroleague την επόμενη 5ετία»

Γιώργος Γαβριλάκης 11:55 - 08.05.2024 / Ανανεώθηκε: 20:52 - 19.05.2024

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν κρύβει την χαρά του για να επέκταση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Κέντρικ Ναν και το πρωί της Τετάρτης (8/5) πέραν από το video της στιγμής της υπογραφής του προέβλεπε τι θα κάνει ο Αμερικανός φέτος, αλλά και για μία πενταετία στην Ευρώπη.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πρόκρισης του Παναθηναϊκού στο Final Four της Euroleague, για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια, το Sportal σας ενημέρωσε πρώτο για τη νέα συνεργασία των «πρασίνων» με τον Κέντρικ Ναν, που προεκτάθηκε χρονικά μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Λίγο αργότερα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιβεβαίωσε μέσα από την δραστηριότητά του στα ψηφιακά κοινωνικά δίκτυα την υπογραφή του νέου συμβολαίου με τον Αμερικανό και το πρωί της Τετάρτης (8/5) συνέχισε να αναφέρεται στον Ναν, που (μάλλον) έχει γίνει ο αγαπημένος του παίκτης.

Ανήρτησε λοιπόν, μία φωτογραφία από τον Οκτώβρη, τότε που είχε επισκεφθεί ο 28χρονος πρώην NBΑer το γραφείο του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού για να υπογράψει το πρώτο του συμβόλαιο και πίσω από αυτήν ένα πιο... φρέσκο video.

Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Παναθηναϊκός στο Βερολίνο
EUROLEAGUE

10:47 - 08.05.2024

Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Παναθηναϊκός στο Βερολίνο

Κάθε ομάδα του Final Four σύμφωνα με τους όρους της Euroleague θα πάρει από 600 εισιτήρια και τα υπόλοιπα έχουν διατεθεί στην ελεύθερη αγορά. Στο Βερολίνο κατοικούν σχεδόν 15.000 Έλληνες, αλλά και πάνω από 170.000 Τούρκοι. Άρα απομένει να δούμε αν οι γείτονες θα έχουν εκπρόσωπο (Φενέρμπαχτσε), γεγονός που θα αλλάξει τις ισορροπίες στην κερκίδα!

Μάλιστα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδειξε και πάλι τον ενθουσιασμό του γι' αυτή την εξέλιξη γράφοντας στη λεζάντα: «Βλέπετε αυτό που βλέπω; Γιατί εγώ βλέπω τον MVP της πρωταθλήτριας ομάδας στην Euroleague για τα επόμενα πέντε χρόνια».

🔴 Παναθηναϊκός - Μακάμπι 81-72: Nunnstoppable στο δρόμο για το Βερολίνο!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!