Το... κάλεσμα του Γιαννακόπουλου στον Λούκα Ντόντσιτς: «Έλα να ζήσεις την εμπειρία»!

Το... κάλεσμα του Γιαννακόπουλου στον Λούκα Ντόντσιτς: «Έλα να ζήσεις την εμπειρία»!

Γιώργος Γαβριλάκης 10:07 - 08.05.2024 / Ανανεώθηκε: 20:53 - 19.05.2024

Η ανάρτηση του Λούκα Ντόντσιτς που αφορούσε τον ενθουσιασμό του για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, τη μέρα που ο Παναθηναϊκό προκρίθηκε στο Final Four, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν την άφησε να πέσει... κάτω!

Λίγο πριν μπει στη... δική του «μάχη» για τα ημιτελικά της δυτικής περιφέρειας στα Playoffs του ΝΒΑ, ο Λούκα Ντόντσιτς από την Οκλαχόμα παρακολούθησε το Game 5 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Μάλιστα με το που είδε την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο των «πρασίνων» αρχικά σκέφτηκε πόσο εντυπωσιακή ήταν και ακολούθως εκφράστηκε αναλόγως στα ψηφιακά κοινωνικά δίκτυα.

Ο 25χρονος Σλοβένος σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς και ολόκληρου του «μαγικού πλανήτη», που μάλιστα φέτος διεκδικεί τον τίτλο του MVP της σεζόν (μαζί με τον Νίκολα Γιόκιτς και τον Σάι Τζίλτζεους-Αλεξάντερ) έκανε μία σχετική ανάρτηση με ένα video από το ΟΑΚΑ και αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναδημοσίευσε το post που αφορούσε τον εντυπωσιασμένο Ντόντσιτς με τον κόσμο του Παναθηναϊκού και τον κάλεσε να ζήσει την εμπειρία! Ακόμα βέβαια είναι... κάπως νωρίς (αν όχι παρανοϊκό, σίγουρα απίθανο) για να επιστρέψει στην Ευρώπη και σε μία διοργάνωση (Euroleague) που έχει κατακτήσει στο παρελθόν με την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο Γιαννακόπουλος φροντίζει για το... μέλλον. Αρχικά για το άμεσο, υπογράφοντας επέκταση συμβολαίου για δύο χρόνια με τον Κέντρικ Ναν, αλλά στο προγραμματισμό του είναι και το απώτερο!

🔴 Παναθηναϊκός - Μακάμπι 81-72: Nunnstoppable στο δρόμο για το Βερολίνο!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!