«Τρελάθηκε» με την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ ο Ντόντσιτς (pic)

Λούκα Ντόντσιτς

«Τρελάθηκε» με την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ ο Ντόντσιτς (pic)

Sportal newsroom 21:24 - 07.05.2024 / Ανανεώθηκε: 20:55 - 19.05.2024

Ο Λούκα Ντόντσιτς παρακολουθεί Euroleague και ενόψει του Game 5 του Παναθηναϊκού AKTOR με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στάθηκε στην ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ.

Η μητέρα των μαχών στην φετινή Euroleague είναι στο ΟΑΚΑ. Εκεί ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει την Μακάμπι Τελ Αβίβ σε «τελικό» με φόντο το Final 4 του Βερολίνο. Η σειρά βρίσκεται στο 2-2 και ο νικητής του ζευγαριού θα κλείσει θέση για το μεγάλο ραντεβού τίτλου της διοργάνωσης.

Το ενδιαφέρον για το παιχνίδι αυτό είναι τεράστιο, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και σε όλο τον κόσμο, με αρκετούς φίλους του μπάσκετ να περιμένουν με τεράστιο ενδιαφέρον την αναμέτρηση στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Ανάμεσά τους και ο Λούκα Ντόντσιτς, που είναι γνωστός φαν της Euroleague. Ο Σλοβένος σταρ των Ντάλας Μάβερικς μάλιστα πόσταρε ένα βίντεο από την ατμόσφαιρα στο κλειστό του ΟΑΚΑ και δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για την «πράσινη» κερκίδα.

«Τι ατμόσφαιρα. Ουάου» έγραψε χαρακτηριστικά ο Σλοβένος σούπερ σταρ που προετοιμάζεται για το Game 1 της σειράς των ημιτελικών της Δύσης, κόντρα στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, παρακολουθώντας Euroleague.

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ και φόντο το Final 4 του Βερολίνου!