Επιστροφή Χουάντσο Ερνανγκόμεθ για το Game 5 - Οι 12άδες των ομάδων

Επιστροφή Χουάντσο Ερνανγκόμεθ για το Game 5 - Οι 12άδες των ομάδων

Ηλίας Λαλιώτης 20:34 - 07.05.2024 / Ανανεώθηκε: 20:55 - 19.05.2024

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ είναι στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν για το Game 5 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Όλα είναι έτοιμα για το μεγαλύτερο «ραντεβού» της τελευταίας 12ετίας για τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Οι «πράσινοι» έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν σε Final Four μετά το 2012, καθώς υποδέχονται απόψε (21:15) τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 5 της σειράς των playoffs της EuroLeague.

Σε αυτή την προσπάθεια ο Εργκίν Αταμάν έχει και μια σημαντική επιστροφή σε αγωνιστικό επίπεδο.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ είναι στη 12άδα και αναμένεται να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό AKTOR στον μεγάλο «τελικό» που δίνει στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Ισπανός φόργουορντ, επέστρεψε την περασμένη Παρασκευή από την Ισπανία, όπου βρέθηκε για να ακολουθήσει θεραπεία και να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Η θέληση του να αγωνιστεί ήταν μεγάλη και αφού προπονήθηκε τις δύο προηγούμενες ημέρες, τέθηκε στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν και αποθέωθηκε από τον κόσμο κατά την είσοδό του στο παρκέ.

Αντίθετα, όπως αναμενόταν, ο Ουέιντ Μπόλντγουιν δεν είναι στη διάθεση του Όντεντ Κάτας, καθώς στο Game 4 ρίσκαρε τη συμμετοχή του και υπέστη υποτροπή στον τραυματισμό του στον δικέφαλο.

Ο Αμερικανός γκαρντ εμφανίστηκε σχεδόν 2 ώρες πριν από το τζάμπολ στο παρκέ του ΟΑΚΑ με πολιτικά, κάτω από έντονες αποδοκιμασίες, σφραγίζοντας και τυπικά το γεγονός πως δεν θα αγωνιστεί απόψε κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR.

Οι 12άδες των ομάδων:

Παναθηναϊκός AKTOR (Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Βιλντόζα, Μπαλτσερόφσκι, Σλούκας, Παπαπέτρου, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου.

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Κάτας): Κλίβελαντ, Ουέμπ, Μπράουν, Μένκο, Σόρκιν, Ντι Μπαρτολομέο, Ριβέρο, Κοέν, Τόμασον, Νίμπο, Μπλατ, Κόλσον.

🔴Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ και φόντο το Final 4 του Βερολίνου!