Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ live streaming

Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ live streaming

Sportal newsroom 11:21 - 07.05.2024 / Ανανεώθηκε: 17:07 - 19.05.2024

Όλα όσα θα συμβούν στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ έρχονται στο Sportal! Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα για τα playoffs της EuroLeague, συντονιστείτε στην εκπομπή Sportal EuroLeague Show.

Όλα όσα θα συμβούν στην πέμπτη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ έρχονται στο Sportal!

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα που θα κρίνει το ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για το Final 4 του Βερολίνου, συντονιστείτε στην εκπομπή Sportal EuroLeague Show.

Μετά τη νίκη του στο τέταρτο ματς της Σερβίας, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το βράδυ της Τρίτης (7/5, 21:15, Novasports Prime) τη Μακάμπι, σε αγώνα "do or die".

Το ματς θα στείλει τη μια ομάδα στο Βερολίνο για το Final 4 και την ηττημένη στο σπίτι της...

Το Sportal.gr θα σας μεταφέρει όλα όσα θα συμβούν στην αναμέτρηση κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της.

Ο Ηλίας Λαλιώτης θα σας μεταφέρει όλα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα, ενώ το Sportal σας βάζει στο... κόλπο, με όλα τα νέο, βίντεο και εικόνες που σχετίζονται με το Παναθηναϊκός - Μακάμπι.

Μια νίκη για το Βερολίνο
EUROLEAGUE

08:58 - 07.05.2024

Μια νίκη για το Βερολίνο

Παναθηναϊκός AKTOR και Μακάμπι Τελ Αβίβ συγκρούονται απόψε στις 21.15 στο ΟΑΚΑ και ο νικητής τσεκάρει εισιτήριο για το Final 4 του Βερολίνου!

Μετά το τέλος της αναμέτρησης μείνετε στο Sportal για το τρίτο ημίχρονο και όλες τις λεπτομέρειες από το κρίσιμο παιχνίδι της σειράς των δύο ομάδων στα playoffs της EuroLeague.

Στην παρουσίαση της εκπομπής Sportal EuroLeague Show θα είναι ο Κώστας Σωτηρίου και ο Παύλος Κουστέρης.