Ξανά στα ΟΑΚΑ ο Γιαννακόπουλος - Κάθεται στα επίσημα όπως... παλιά!

Ξανά στα ΟΑΚΑ ο Γιαννακόπουλος - Κάθεται στα επίσημα όπως... παλιά!

Sportal newsroom 21:19 - 07.05.2024 / Ανανεώθηκε: 23:01 - 19.05.2024

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος λίγο πριν το τζάμπολ έκανε την εμφάνισή του στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει και πάλι τον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά στο Game 5 με την Μακάμπι.

Στο Game 2 με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, στα Playoffs της Euroleague, o Δημήτρης Γιαννακόπουλος επέστρεψε στο ΟΑΚΑ. Είχε να εμφανιστεί στην έδρα της ομάδας που διοικεί και αγαπάει ιδιαίτερα (πάνω... κάτω) δύο χρόνια και η επανεμφάνισή του συνδυάστηκε με νίκη.

Τότε που ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά των προημιτελικών, καθώς είχε ηττηθεί στην πρεμιέρα. Το βράδυ της Τρίτης (7/5) ο Γιαννακόπουλος ήταν και πάλι εκεί. Αυτή τη φορά για το Game 5 που ο νικητής του πάει στο Βερολίνο για το Final Four της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και ο ηττημένος πάει... σπίτι του.

Μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος των «πρασίνων» πήρε θέση στα επίσημα θεωρία των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, κάτι που συνήθιζε να κάνει και παλιά. Για αρχή στεκόταν όρθιος και δεν καθόταν στην καρέκλα. Κάτι που αναμένεται να γίνει και για μεγάλα διαστήματα του αγώνα, καθώς ο Γιαννακόπουλος συνηθίζει όρθιος να εκδηλώνει τα συναισθήματά του παρακολουθώντας έναν αγώνα μπάσκετ.

🔴 Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ και φόντο το Final 4 του Βερολίνου!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!