Επιβεβαίωση Sportal: Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε την ανανέωση του Κέντρικ Ναν!

Επιβεβαίωση Sportal: Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε την ανανέωση του Κέντρικ Ναν!

Ηλίας Λαλιώτης 01:26 - 08.05.2024 / Ανανεώθηκε: 18:53 - 19.05.2024

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρουσίασε το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Κέντρικ Ναν για τα επόμενα δύο χρόνια, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sportal.

Η αποκάλυψη του Sportal, λίγο μετά την θριαμβευτική πρόκριση που πέτυχε ο Παναθηναϊκός AKTOR επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, για την ανανέωση του Κέντρικ Ναν για δύο χρόνια επιβεβαιώνεται από τα πλέον επίσημα χείλη.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με story στο Instagram παρουσίασε το συμβόλαιο με την υπογραφή του Αμερικανού γκαρντ, ο οποίος θα παραμείνει κάτοικος ΟΑΚΑ μέχρι το 2026.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που γέμιζε κάθε εβδομάδα το γήπεδο, μην υπολογίζοντας τίποτα. Που ήταν όλοι κόσμιοι, απλοί οπαδοί, οργανωμένοι… Το λιγότερο που μπορώ να κάνω για όσα κάνετε όλη τη χρονιά είναι να κρατήσουμε τον Ναν. Για αρχή… Και πάλι ευχαριστώ», ανέφερε.

Στη συμφωνία που πέτυχε ο Παναθηναϊκός AKTOR με τον Κέντρικ Ναν συμπεριλαμβάνεται NBA-Out (αν και με τις παροχές που θα έχει δύσκολα θα σκεφτεί να περάσει ξανά άμεσα την άλλη άκρη του Ατλαντικού) και το συνολικό ποσό αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ καθαρά και ξεπερνά τα 6 εκατ. ευρώ, μαζί με τα μπόνους.

Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία για τον Παναθηναϊκό και προσωπικά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος όλο το προηγούμενο διάστημα δεν είχε κρύψει τη μεγάλη του επιθυμία για παραμονή του Κέντρικ Ναν, τον οποίο είχε χαρακτηρίσει μετά το Game 4 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ως τον καλύτερο παίκτη που έχει έρθει από το NBA μετά τον Ντομινίκ Ουίλκινς.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε αποκτηθεί στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου, με τους «πράσινους» να κερδίζουν τον ανταγωνισμό που υπήρχε (Ολυμπιακός, Φενέρ και Αρμάνι είχαν δείξει ενδιαφέρον). Παρότι στο μυαλό του υπήρχε μόνο η επιστροφή στο NBA, προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα στις συνθήκες του ευρωπαϊκού μπάσκετ κι άρχισε σταδιακά να κάνει τη διαφορά.

Ο Ναν εντυπωσιάστηκε με το επίπεδο της EuroLeague, ενθουσιάστηκε με τον τρόπο που τον υποδέχθηκε και του συμπερίφερθηκε σύσσωμος ο Παναθηναϊκός, δέθηκε πολύ γρήγορα με τον κόσμο του και απολάμβανε να είναι πρωταγωνιστής και να αναγνωρίζεται ως ένας κορυφαίος σκόρερ.

Σλούκας στο Sportal: «Η απόκτηση του Ναν άλλαξε την ιστορία!»
EUROLEAGUE

23:47 - 07.05.2024

Σλούκας στο Sportal: «Η απόκτηση του Ναν άλλαξε την ιστορία!»

Με μεγάλο ενθουσιασμό λόγω της πρόκρισης στο Final Four, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκας μίλησε στην κάμερα του Sportal και μίλησε για την κατάθεση ψυχής των «πρασίνων», για τον Κέντρικ Ναν και για τον τραυματισμό του.

Παράλληλα, μαζί του ενθουσιάστηκε με την Ελλάδα και τις συνθήκες στην Αθήνα και η οικογένειά του. Οι συνθήκες ωρίμασαν στο μυαλό του και οι «πράσινοι» χτύπησαν στον κατάλληλο σημείο ώστε να εξασφαλίσουν την υπογραφή του για νέο διετές συμβόλαιο.