Σλούκας στο Sportal: «Η απόκτηση του Ναν άλλαξε την ιστορία!»

Σλούκας στο Sportal: «Η απόκτηση του Ναν άλλαξε την ιστορία!»

Sportal newsroom 23:47 - 07.05.2024 / Ανανεώθηκε: 20:54 - 19.05.2024

Με μεγάλο ενθουσιασμό λόγω της πρόκρισης στο Final Four, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκας μίλησε στην κάμερα του Sportal και μίλησε για την κατάθεση ψυχής των «πρασίνων», για τον Κέντρικ Ναν και για τον τραυματισμό του.

Δεν ήταν μία απλή νίκη, ούτε απλώς μία... σύνθετη. Ήταν η τρίτη νίκη στη σειρά των Playoffs με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε -μετά από 12 χρόνια απουσίας- στο Final Four της Euroleague.

Βέβαια, ο Κώστας Σλούκας έλαβε μέρος και πέρσι στην τελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης, αλλά με τον Ολυμπιακό. Τώρα, θα το κάνει για πρώτη φορά με την πράσινη φανέλα και για 11η συνολική φορά στην πλούσια καριέρα του.

Αμέσως μετά την επιτυχία και με τον ενθουσιασμό ακόμα σε υψηλά επίπεδα, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, μίλησε στην κάμερα του Sportal και δήλωσε πως «ήταν μία σπουδαία επιτυχία. Η ομάδα επιστρέφει εκεί που αξίζει, η διοίκηση, ο κόσμος και όλη η ομάδα είναι διψασμένη και πιστεύω ότι αξίζουμε την πρόκριση από την αρχή μέχρι τέλους».

Ο 34χρονος γκαρντ παραδέχθηκε πως «το πόδι μου έχει πρόβλημα και ελπίζω να το ξεπεράσω. Δεν μπόρεσα να βοηθήσω όπως θα ήθελα αλλά όλα τα παιδιά έκαναν σπουδαία δουλειά. Δείξαμε ψυχή όλοι. Ο Παπαπέτρου, ο Καλαϊτζάκης έκανε τη διαφορά, ο Ματίας Λεσόρ και πάλι έβγαλε φοβερή ενέργεια».

Όσον αφορά στον Κέντρικ Ναν, ο Σλούκας ήταν... κατανοητός. «Είναι ο καλύτερος επιθετικός στην Ευρώπη», είπε και πρόσθεσε πως «ο ερχομός του στον Παναθηναϊκό στην αρχή της σεζόν ήταν αυτή που άλλαξε την ιστορία!». Και επειδή αμέσως μετά τη νίκη στο Game 5 το Sportal σας ενημέρωσε πως ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε επέκταση συμβολαίου για δύο χρόνια, ο Σλούκας φάνηκε πολύ ικανοποιημένος από μία τέτοια εξέλιξη. «Φυσικά τον θέλουμε μαζί μας. Παίζοντας δίπλα του αισθάνομαι πάρα πολύ άνετα», σημείωσε.

Αυτός θα είναι ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Final Four του Βερολίνου
EUROLEAGUE

23:19 - 07.05.2024

Αυτός θα είναι ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Final Four του Βερολίνου

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε μετά από 12 χρόνια στην τελική φάση της Euroleague, το τριήμερο 24-26 Μαΐου θα βρίσκεται στο Βερολίνο και το βράδυ της Τετάρτης (8/5) θα μάθει τον αντίπαλό του στον ημιτελικό.

Πλέον, ο Σλούκας και οι συμπαίκτες του εστιάζουν στο Final Four. Εκεί που ακόμα δεν γνωρίζουν ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουν, καθώς ο αντίπαλος στον ημιτελικό θα προκύψει από το Game 5 της Μονακό με την Φενέρμπαχτσε στο Πριγκιπάτο και ο Σλούκας κατέληξε πως «τώρα... χαλαρώνουμε λίγο, να φτιάξει το πόδι μου που με ενοχλεί και μετά χωρίς άγχος πάμε να σκεφτούμε το Final Four και να κοιτάξουμε στα μάτια όποιον κι αν βρεθεί απέναντί μας».

🔴 Παναθηναϊκός - Μακάμπι 81-72: Nunnstoppable στο δρόμο για το Βερολίνο!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!