Ο Κέντρικ Ναν την ώρα της κρίσης βγήκε μπροστά για τον Παναθηναϊκό με ηγετικές εμφανίσεις

Ο Κέντρικ Ναν την ώρα της κρίσης βγήκε μπροστά για τον Παναθηναϊκό με ηγετικές εμφανίσεις

Χρήστος Τσάλτας 23:19 - 07.05.2024 / Ανανεώθηκε: 01:04 - 20.05.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR είχε ανάγκη τους ηγέτες του την κρίσιμη ώρα στα playoffs της Euroleague και ο Κέντρικ Ναν έκανε αυτό ακριβώς που ήθελε ο Εργκίν Αταμάν, παίρνοντας το τριφύλλι από το χέρι.

Μετά την ήττα στο Game 3 της σειράς μ την Μακάμπι Τελ Αβίβ τα περιθώρια είχαν στενέψει για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης στα επόμενα παιχνίδια δεν υπήρχε, κάτι που ο Κέντρικ Ναν το ήξερε καλά και γι αυτό φρόντισε να φέρει την καλύτερη εκδοχή του στο παρκέ.

Στο Game 4 έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα για την γκάμα στο παιχνίδι του, εκτελώντας με κάθε τρόπο την άμυνα της ομάδας του Οντέντ Κάτας. Το κοντέρ έγραψε 27 πόντους με 6/8 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 6/6 βολές, 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ, δείχνοντας ηγετικά στοιχεία για ακόμα μια φορά.

Στο Game 5 ήταν καταλυτικός για ακόμα μια φορά, παίρνοντας όλες τις κρίσιμες μπάλες στα χέρια του. Κάτι που έπαιξε ρόλο στο τέταρτο δεκάλεπτο, όταν και το «τριφύλλι» έφερε στα μέτρα του το παιχνίδι και κατάφερε να φτάσει σε θριαμβευτική νίκη.

Ο χαρισματικός γκαρντ μέτρησε 26 πόντους με 2/7 δίποντα, 6/10 τρίποντα, 4/4 βολές, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 κλέψιμο, οδηγώντας εκ του ασφαλούς τον Παναθηναϊκό στην επιστροφή του σε Final 4 της Euroleague. Αποδεικνύοντας παράλληλα πως είναι παίκτης μεγάλων αγώνων.

Αξίζει να αναφέρουμε πως σε αυτά τα δύο παιχνίδια, που ο βαθμός δυσκολίας ήταν στο... ταβάνι, ο χαρισματικός σκόρερ άγγιξε το ρεκόρ καριέρας του στην Euroleague που ήταν οι 28 πόντοι, αποδεικνύοντας πως έχει τον τρόπο να κάνει τη διαφορά όταν η μπάλα είναι πολύ βαριά.

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ και φόντο το Final 4 του Βερολίνου!