Scarface: Το απίθανο δώρο του Γιαννακόπουλου στον Ναν (vid)

Κέντριν Ναν & Δημήτρης Γιαννακόπουλος

i

PrtScr

Scarface: Το απίθανο δώρο του Γιαννακόπουλου στον Ναν (vid)

Sportal newsroom 13:07 - 08.05.2024 / Ανανεώθηκε: 18:51 - 19.05.2024

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος λίγο μετά τις υπογραφές με τον Κέντρικ Ναν, έδωσε στον Αμερικανό ένα απίθανο δώρο.

Η αποκάλυψη του Sportal, λίγο μετά την θριαμβευτική πρόκριση που πέτυχε ο Παναθηναϊκός AKTOR επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, για την ανανέωση του Κέντρικ Ναν για δύο χρόνια επιβεβαιώθηκε από τα επίσημα χείλη.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με story στο Instagram παρουσίασε το συμβόλαιο με την υπογραφή του Αμερικανού γκαρντ, ο οποίος θα παραμείνει κάτοικος ΟΑΚΑ μέχρι το 2026.

Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Παναθηναϊκός στο Βερολίνο
EUROLEAGUE

10:47 - 08.05.2024

Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Παναθηναϊκός στο Βερολίνο

Κάθε ομάδα του Final Four σύμφωνα με τους όρους της Euroleague θα πάρει από 600 εισιτήρια και τα υπόλοιπα έχουν διατεθεί στην ελεύθερη αγορά. Στο Βερολίνο κατοικούν σχεδόν 15.000 Έλληνες, αλλά και πάνω από 170.000 Τούρκοι. Άρα απομένει να δούμε αν οι γείτονες θα έχουν εκπρόσωπο (Φενέρμπαχτσε), γεγονός που θα αλλάξει τις ισορροπίες στην κερκίδα!

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που γέμιζε κάθε εβδομάδα το γήπεδο, μην υπολογίζοντας τίποτα. Που ήταν όλοι κόσμιοι, απλοί οπαδοί, οργανωμένοι… Το λιγότερο που μπορώ να κάνω για όσα κάνετε όλη τη χρονιά είναι να κρατήσουμε τον Ναν. Για αρχή… Και πάλι ευχαριστώ», ανέφερε.

Στη συμφωνία που πέτυχε ο Παναθηναϊκός AKTOR με τον Κέντρικ Ναν συμπεριλαμβάνεται NBA-Out (αν και με τις παροχές που θα έχει δύσκολα θα σκεφτεί να περάσει ξανά άμεσα την άλλη άκρη του Ατλαντικού) και το συνολικό ποσό αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ καθαρά και ξεπερνά τα 6 εκατ. ευρώ, μαζί με τα μπόνους.

Το βίντεο του Γιαννακόπουλου με την υπογραφή του Ναν: «Βλέπω τον MVP της ομάδας που θα παίρνει την Euroleague την επόμενη 5ετία»
EUROLEAGUE

11:55 - 08.05.2024

Το βίντεο του Γιαννακόπουλου με την υπογραφή του Ναν: «Βλέπω τον MVP της ομάδας που θα παίρνει την Euroleague την επόμενη 5ετία»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν κρύβει την χαρά του για να επέκταση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Κέντρικ Ναν και το πρωί της Τετάρτης (8/5) πέραν από το video της στιγμής της υπογραφής του προέβλεπε τι θα κάνει ο Αμερικανός φέτος, αλλά και για μία πενταετία στην Ευρώπη.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδειξε τον ενθουσιασμό του γι' αυτή την εξέλιξη γράφοντας στη λεζάντα: «Βλέπετε αυτό που βλέπω; Γιατί εγώ βλέπω τον MVP της πρωταθλήτριας ομάδας στην Euroleague για τα επόμενα πέντε χρόνια».

Στο βίντεο που ανήρτησε ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» φαίνεται ο Ναν να δείχνει την φιγούρα του Scarface, λέγοντας του χαρακτηριστικά: «Oh, I like that». Αμέσως, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος του την έφερε κοντά και του την έδωσε ως δώρο.

🔴 Παναθηναϊκός - Μακάμπι 81-72: Nunnstoppable στο δρόμο για το Βερολίνο!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!