Ιωαννίδης και Μπερνάρ ανεβάζουν ρυθμούς εν όψει ΠΑΟΚ

Φώτης Ιωαννίδης, Μπερνάρ

i

Intime

Ιωαννίδης και Μπερνάρ ανεβάζουν ρυθμούς εν όψει ΠΑΟΚ

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:01 - 08.05.2024 / Ανανεώθηκε: 01:00 - 20.05.2024

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Φατίχ Τερίμ περιμένει την ενσωμάτωση δύο βασικών ποδοσφαιριστών στην προπόνηση.

Στο «Γεώργιος Καλαφάτης» βρέθηκε την Τετάρτη του Πάσχα ο Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα. Ο Καταλανός εξτρέμ του Παναθηναϊκού είχε πάρει επιπλέον άδεια για ένα σοβαρό προσωπικό ζήτημα και αφού το διευθέτησε, επέστρεψε στην Αθήνα και ενσωματώθηκε στην προπόνηση.

Στο μεταξύ, ο Φώτης Ιωαννίδης και ο Μπερνάρ ανέβασαν την ένταση στο ατομικό πρόγραμμα τους. Οι δύο ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού ταλαιπωρήθηκαν από μυϊκούς τραυματισμούς πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα και δεν προπονούνται ακόμα με την ομάδα.

Ωστόσο, η κατάσταση του Ιωαννίδη και του Μπερνάρ έχει βελτιωθεί και οι δύο παίκτες θα είναι έτοιμοι για το ματς του Παναθηναϊκού με το ΠΑΟΚ στην Τούμπα, την Τετάρτη 15 Μαΐου. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι δύο «πράσινοι» θα επανέρθουν στο ομαδικό πρόγραμμα πριν το Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για την Τετάρτη του Πάσχα: «Παιχνίδι σε όλο το γήπεδο έπαιξαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στην προπόνηση της Τετάρτης στο «Γ. Καλαφάτης». Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ιωαννίδης, Μπερνάρ, γυμναστήριο έκαναν οι Μλαντένοβιτς, Αϊτόρ, ενώ το δικό τους πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν».