«Δικαιώθηκε ο Παναθηναϊκός με αυτόν τον φοβερό παιχταρά»: Ολυμπιακός ρεπόρτερ της ΕΡΤ αποθεώνει τον Ναν (vid)

«Δικαιώθηκε ο Παναθηναϊκός με αυτόν τον φοβερό παιχταρά»: Ολυμπιακός ρεπόρτερ της ΕΡΤ αποθεώνει τον Ναν (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:32 - 08.05.2024 / Ανανεώθηκε: 18:52 - 19.05.2024

Ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Κώστας Παπαδόπουλος γνωστός φίλος του Ολυμπιακού αποθέωσε τον Παναθηναϊκό AKTOR για την πρόκρισή του στο Final 4 του Βερολίνου και τον Κέντρικ Ναν.

Το Game 5 της σειράς ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Μακάμπι Τελ Αβίβ ήταν ντέρμπι ολκής, με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για να φτάσουν στη νίκη και την πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνο.

Η μπίλια έκατσε στο... πράσινο, με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να θριαμβεύει στο φινάλε και να επικρατεί σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ, με τους φίλους του «τριφυλλιού» να παρακολουθούν εκστασιασμένοι τις προσπάθειες των παικτών τους και στο τέλος να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους τη μεγάλη νίκη.

Πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού» ο Κέντρικ Ναν, ο οποίος με 26 πόντους (6/10 τρίποντα), 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 κλέψιμο οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην πρόκριση και ετοιμάζεται για τη διεκδίκηση της κούπας στη rookie χρονιά του.

Ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος μετά τον Ολυμπιακό και Φενερμπαχτσέ θα αγωνιστεί σε Final 4 και με την «πράσινη» φανέλα, τελείωσε τον αγώνα με 15 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα, ενώ 11 πόντοι ήταν η προσφορά του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και 10 του Ιωάννη Παπαπέτρου. Από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, που παρατάχθηκε χωρίς τον τραυματία Γουέιντ Μπόλντγουϊν, πάλεψε ο Λορέντζο Μπράουν με 19 πόντους, 4 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Κώστας Παπαδόπουλος, παρά τα ερυθρόλευκα συναισθήματά του, αποθέωσε τον Παναθηναϊκό AKTOR για την πρόκρισή του στο Final 4 και εξύμνησε τον Κέντρικ Ναν.

«Τι δεν θα πούμε για τον Αταμάν, για τον Παναθηναϊκό, για το Final 4. Μεγάλη επιτυχία για τον Παναθηναϊκό, επιστρέφει στο Final 4 μετά από 12 χρόνια.

Είχε κάνει μια μεγάλη επένδυση σε παίκτες και σε προπονητικό επιτελείο το καλοκαίρι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και δικαιώθηκε με αυτό τον παιχταρά τον Κέντρικ Ναν του ΝΒΑ, ο οποίος ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό και τον οδήγησε στο Final 4», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να κάνει ένα σχόλιο και για την δική του ομάδα: «Να δούμε τι θα κάνει και ο Ολυμπιακός σήμερα», πρόσθεσε ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ.