Ο Παλάσιος ψάχτηκε στην Ιντεπεντιέντε και σκέφτεται τον επαναπατρισμό

Σεμπάστιαν Παλάσιος

i

Intime

Ο Παλάσιος ψάχτηκε στην Ιντεπεντιέντε και σκέφτεται τον επαναπατρισμό

Μπάμπης Τσιμπίδας 20:05 - 08.05.2024 / Ανανεώθηκε: 02:52 - 20.05.2024

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος δεν τα βρίσκει με τον Παναθηναϊκό για την ανανέωση του συμβολαίου του και στην Αργεντινή υποστηρίζουν πως η πλευρά του Τούκου άνοιξε κανάλι επικοινωνίας με την Ιντεπεντιέντε.

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος συνιστά μία εκκρεμότητα για το ρόστερ του Παναθηναϊκού, εν όψει της σεζόν 2024-2025. Το συμβόλαιο του Τούκου λήγει στις 30 Ιουνίου και ο ποδοσφαιριστής έχει νομικά το δικαίωμα να υπογράψει με άλλη ομάδα και να ενταχτεί στο ρόστερ της από την 1η Ιουλίου.

Στη διάρκεια του Μαρτίου ο ατζέντης του Παλάσιος ταξίδεψε στην Αθήνα και συναντήθηκε με διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ, για να συζητήσουν το ενδεχόμενο της ανανέωσης της συνεργασίας τους. Η πρόταση του Τριφυλλιού ήταν αυξημένη, αλλά δεν κάλυψε τις απαιτήσεις του Αργεντινού εξτρέμ, παρότι αυτός δεν την απέρριψε.

Έκτοτε δεν έχει προκύψει νέα εξέλιξη, η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν επεδίωξε νέο κύκλο επαφών και οι συζητήσεις έχουν «παγώσει». Επίσης, είναι γεγονός πως η απογοητευτική απόδοση του Παλάσιος στα Play Offs δεν ενίσχυσε τη διαπραγματευτική θέση του...

Κατά τα φαινόμενα, ο Παλάσιος δεν έχει δεχτεί καμία προσφορά (ούτε από την Ευρώπη, ούτε από τη Λατινική Αμερική) που να προσεγγίζει τις υψηλές απαιτήσεις του. Οι οποίες σύμφωνα με τις πληροφορίες ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως.

Στην Αργεντινή υποστηρίζουν πως η πλευρά του Παλάσιος έχει αρχίσει την προεργασία για τον επαναπατρισμό του. Προτείνοντας τον 32χρονο επιθετικό σε ομάδες και διερευνώντας τις προοπτικές, κυρίως σε ότι αφορά το οικονομικό σκέλος. Αν και είναι αμφίβολο ότι ο Τούκου θα πληρωθεί στην πατρίδα του την αμοιβή που αξιώνει από τον Παναθηναϊκό.

Ο Παλάσιος φέρεται να προτάθηκε στην Ιντεπεντιέντε, στην οποία αγωνιζόταν πριν έρθει στην Ελλάδα. Δεν έχει τύχει ανταπόκρισης μέχρι στιγμής, τουλάχιστον όπως τονίζεται στο Μπουένος Άιρες. Πάντως, η πλευρά του παίκτη μάλλον πρέπει να αρχίζει να αναθεωρεί τις σκέψεις της, διότι η αγορά θέτει τους κανόνες και ο Παλάσιος δεν έχει την πέραση που περίμενε...