«Συνάντηση Αλαφούζου με Μπουλούτ για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό»

Ερόλ Μπουλούτ

i

/Ben Roberts Photo/Getty Images

«Συνάντηση Αλαφούζου με Μπουλούτ για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό»

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:28 - 06.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:00 - 19.05.2024

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε με τον Ερόλ Μπουλούτ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «πράσινων», σύμφωνα με τους Τούρκους.

Εξελίξεις φαίνεται πως θα υπάρξουν στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στη γειτονική χώρα. Η τουρκική ιστοσελίδα «Fotospor» αποκάλυψε πως ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζος συναντήθηκε με τον προπονητή της Κάρντιφ, Ερόλ Μπουλούτ για να διαδεχθεί τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο των «πράσινων».

Ο Μπολούτ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Κάρντιφ το περασμένο καλοκαίρι κι έκανε φέτος μία σεζόν στην οποία έφτασε κοντά να διεκδικήσει την είσοδό της στα Play Off της Championship, έχοντας μάλιστα στην ομάδα τους «δικούς» μας, Μανώλη Σιώπη και Δημήτρη Γούτα.

Ο 49χρονος Τούρκος τεχνικός είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, μιας κι έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής στους Πανιώνιο, Ολυμπιακό, Ολυμπιακό Βόλου, ΟΦΗ και Βέροια. Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, προτεραιότητά του πάντως είναι να συναντηθεί πρώτα με τον ιδιοκτήτη της Κάρντιφ, Βίνσεντ Ταν.

Όταν ο Αράο και ο Σόουζα τσακώθηκαν στη διάρκεια ενός παιχνιδιού (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:17 - 04.05.2024

Όταν ο Αράο και ο Σόουζα τσακώθηκαν στη διάρκεια ενός παιχνιδιού (vid)

Ο Γουίλιαν Αράο ήταν ο λόγος που ο Πάολο Σόουζα δεν «φόρεσε» ξανά τα πράσινα. Ο Βραζιλιάνος μεσοαμυντικός και ο Πορτογάλος προπονητής είχαν τόσο τεταμένη σχέση στη Φλαμένγκο, ώστε να τσακωθούν έντονα στη διάρκεια ενός αγώνα.

Αν στο ραντεβού που θα έχει δεν πάρει τις διαβεβαιώσεις που θα ζητήσει, τότε είναι πολύ πιθανό να συνεργαστεί με τον Παναθηναϊκό, όπως υποστηρίζουν οι συμπατριώτες του.

«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Αντώνη Παπαδόπουλο της Ντόρτμουντ»

Μπορεί η σεζόν να μην έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού έχουν βάλει μπρος στον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς.

Μετά τον Μαξίμοβιτς και τον Μπάλντοκ, ο οποίος είναι έτοιμος να ντυθεί στα «πράσινα», το «τριφύλλι» τσεκάρει σύμφωνα με το γερμανικό Sky Sport την περίπτωση και του του 24χρονου αμυντικού, Αντώνη Παπαδόπουλου, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Ντόρτμουντ το καλοκαίρι.

Το συμβόλαιο του Έλληνα ομογενή λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και ο ίδιος δεν θέλει να παραμείνει κάτοικος Βεστφαλίας, καθώς αναζητεί περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο 24χρονος στόπερ ανήκει στην Ντόρτμουντ από το 2021, όταν αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τη Χάλεσερ, ενώ με την πρώτη ομάδα των Βεστφαλών μετράει οκτώ συμμετοχές.

Αξίζει να σημειωθεί πως τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια στην Bundesliga, καθώς επίσης έχει καταγράφει και 17 ματς με την β' ομάδα στην 3. Liga.

Ο Παπαδόπουλος έχει πλούσια σωματικά προσόντα και διακρίνεται για το δυναμικό στυλ του. Δεν παρουσίασε την εξέλιξη που αναμενόταν στην Ντόρτμουντ, αν και δεν περιβλήθηκε με την ανάλογη εμπιστοσύνη.

Για τον Παναθηναϊκό θα μπορούσε να αποτελέσει μία επιλογή για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας, αλλά και για την τόνωση του ελληνικού στοιχείου, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι από... επίσημα χείλη.