Ο νέος ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού θέλει την Ατλέτικο Μαδρίτης!
i

Μάτσιεκ Καμίνσκι / © Intime

Ο νέος ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού θέλει την Ατλέτικο Μαδρίτης!

Sportal newsroom 16:39 - 15.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 13.01.2023

Σύμφωνα με ισπανικό οικονομικό Μέσο, ο Μάτσιεκ Καμίνσκι ενδιαφέρεται να μπει στα διοικητικά της Ατλέτικο.

Επεσε σαν... φωτοβολίδα στην ελληνική ποδοσφαιρική επικαιρότητα, αλλά φαίνεται πως θα μας απασχολήσει αρκετά. Και όχι μόνο όσον αφορά τον Παναιτωλικό. Ο Μάτσιεκ Καμίνσκι, νέος ιδιοκτήτης της ομάδας του Αγρινίου, φέρεται να ενδιαφέρεται για να εμπλακεί στα διοικητικά της Ατλέτικο Μαδρίτης!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ισπανικό οικονομικό Μέσο, Vozpopull, το οποίο επικαλείται αποκλειστικές πληροφορίες, ο Αμερικανοπολωνός επιχειρηματίας έχει προσεγγίσει μέσω ενός μεσάζοντα τον μεγαλομέτοχο της Ατλέτικο, Μινγκέλ Ανχελ Μαρίν.

Αυτό είναι το νέο «αφεντικό» του Παναιτωλικού, Μάτσιεκ Καμίνσκι - Η περιουσία 1 δισ. δολαριών και η Έβερτον
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:50 - 08.12.2022

Αυτό είναι το νέο «αφεντικό» του Παναιτωλικού, Μάτσιεκ Καμίνσκι - Η περιουσία 1 δισ. δολαριών και η Έβερτον

Ο Μάτσιεκ Καμίνσκι με προσωπική περιουσία 1 δισ. δολάρια είναι ο νέος ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού και τo Sportal.gr παρουσιάζει το προφίλ του Αμερικάνου επιχειρηματία.

Ο μεσάζων του επιχειρηματικού ομίλου του Καμίνσκι έχει ζητήσει να υπάρξει συνάντηση μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών προκειμένου να ξεκαθαριστεί αν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας. Και αν μπορούν να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις.

Όπως αναφέρουν στην Ισπανία, είναι πιθανό να εμπλακούν και άλλοι επενδυτές, αν κι εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον πώλησης από πλευράς των διοικούντων την Ατλέτικο, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν στη συνάντηση που θα υπάρξει μεταξύ των δύο πλευρών.

Πάντως το ισπανικό Μέσο απευθύνθηκε τόσο στην πλευρά της εταιρείας του Καμίνσκι, όσο και σε αυτή της Ατλέτικο, χωρίς να προκύψει κάποιο σχόλιο.

Θυμίζουμε πως ο Καμίνσκι, λίγους μήνες νωρίτερα, είχε απασχολήσει και την αγορά της Premier League, αφού είχε καταθέσει πρόταση για την αγορά της Έβερτον, με τις συζητήσεις εν τέλει να μην προχωρούν.