Άντεξε με δέκα παίκτες ο Μακεδονικός και νίκησε τον ουραγό Καμπανιακό
i

©Intime

Άντεξε με δέκα παίκτες ο Μακεδονικός και νίκησε τον ουραγό Καμπανιακό

Κώστας Τσιακλής 17:14 - 04.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:20 - 04.12.2023

Ο Μακεδονικός επικράτησε εκτός έδρας του Καμπανιακού με 1-2 και συνεχίζει την προσπάθεια του να πλησιάσει την κορυφή του Βορείου Ομίλου της Super League 2.

Η 12η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Super League 2 ολοκληρώθηκε με την αναμέτρηση του Καμπανιακού με τον Μακεδονικό. Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν με δέκα παίκτες και επικράτησαν τελικά με 1-2. Αξίζει να σημειωθεί ότι με παίκτη λιγότερο ολοκλήρωσε το ματς και ο Καμπανιακός λόγω αποβολής του Πόζογλου στις καθυστερήσεις.

Ο Μακεδονικός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκε στο 6' με τον Ζαφειράκη. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να είναι καλύτερα και πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων όταν ο Τσιλιγγίρης έκανε το 0-2 στο 32'. Το παιχνίδι έμοιαζε άνετο στη συνέχεια για τον Μακεδονικό ωστόσο στο 70' ο Γιουκούδης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και έτσι μπήκε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

©Intime

Ο Καμπανιακός εκμεταλλεύτηκε αυτό το γεγονός και μείωσε σε 1-2 δύο λεπτά αργότερα με τον Γιουκούδη. Τελικά με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς και οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Πόζογλου στις καθυστερήσεις του αγώνα. Το αποτέλεσμα έμεινε μέχρι το τέλος και έτσι ο Μακεδονικός πανηγύρισε την τρίτη σερί νίκη, μένοντας παράλληλα αήττητος για 7ο διαδοχικό ματς.

Κάπως έτσι ο Μακεδονικός ανέβηκε στους 19 βαθμούς και είναι στο -2 από τη δεύτερη ΑΕΛ και στο -1 από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό. Μάλιστα έχουν και ματς λιγότερο από την ομάδα της Βοιωτίας. Από την άλλη ο Καμπανιακός γνώρισε την 5η σερί ήττα του και παραμένει τελευταίος με έξι βαθμούς.

Σπουδαίο διπλό για τον Λεβαδειακό κόντρα στον ΠΑΟΚ Β΄ - Ο Ολυμπιακός Β΄ «λύγισε» τα Χανιά
SUPER LEAGUE 2

16:52 - 03.12.2023

Σπουδαίο διπλό για τον Λεβαδειακό κόντρα στον ΠΑΟΚ Β΄ - Ο Ολυμπιακός Β΄ «λύγισε» τα Χανιά

Στα ματς που ξεχώρισαν από τη σημερινή (3/12) δράση της Super League 2, ο Λεβαδειακός πέρασε νικηφόρα από τη Θεσσαλονίκη και παρέμεινε στην κορυφή, ενώ στον άλλον όμιλο ο Ολυμπιακός Β΄ πανηγύρισε ένα σπουδαίο τρίποντο απέναντι στα Χανιά.

Καμπανιακός (Γ. Αμανατίδης): Ιωαννίδης, Π. Καθάριος (66′ Προσκυνητόπουλος), Γιουκούδης, Πόζογλου, Μπούσης, Μάνιος (Ν. Καθάριος), Έππας, Λαγωνίδης, Γαρύφαλος (76′ Τότσκα), Παπαστεριανός, Σαρβανίδης.

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Περντρέου, Χασάνογλου, Τσιλιγγίρης (78′ Λυμπεράκης), Τσαμούρης, Πέδρο Λούκας, Χάσεκ (60′ Λεωνιδόπουλος), Μπουλάτοβιτς (73′ Σανγκινέτι), Παναγιωτούδης, Ζαφειράκης (73′ Προβυδάκης), Τσουκάνης, Σιμόνι (60′ Μπιανκόνι).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ