Άλλαξε ημέρα το ΔΣ της Super League 2

Super League 2

i

© PrtScr

Άλλαξε ημέρα το ΔΣ της Super League 2

Sportal newsroom 13:47 - 29.11.2023

Με ανακοίνωσή της η Super League 2 έκανε γνωστό ότι το Διοικητικό Συμβούλιο που ήταν προγραμματισμένο για την Παρασκευή (1/12) άλλαξε ημέρα.

Η Super League 2 με μία ανακοίνωση έκανε γνωστό ότι το Διοικητικό Συμβούλιο άλλαξε ημέρα. Συγκεκριμένα η Λίγκα θα έκανε ΔΣ με θέμα συζήτησης μεταξύ άλλων την ΕΡΤ και τα τηλεοπτικά συμβόλαια. Κανονικά το ΔΣ ήταν προγραμματισμένο να γίνει την Παρασκευή (1/12), ωστόσο άλλαξε ημέρα και θα γίνει την Τρίτη (5/12)

Αναλυτικά η ενημέρωση

«Από Παρασκευή, Τρίτη μεταφέρθηκε το ΔΣ της Σούπερ Λιγκας 2 μετά από σχετικά αιτήματα που κατέθεσαν αρκετές ΠΑΕ. Η ατζέντα παραμένει η ίδια με σημαντικότερο ζήτημα το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των αγώνων του πρωταθλήματος. 

Super League: Ο πιο ακριβός του πρωταθλήματος, το limit-up, ο αδικημένος Ιωαννίδης και οι δύο που δεν έχουν «ακουμπήσει»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:37 - 27.11.2023

Super League: Ο πιο ακριβός του πρωταθλήματος, το limit-up, ο αδικημένος Ιωαννίδης και οι δύο που δεν έχουν «ακουμπήσει»

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα στοιχεία του Transfermarkt, όσον αφορά την αξία των ποδοσφαιριστών στη Stoiximan Super League. Ανάμεσά τους υπάρχει ο αδικημένος Φώτης Ιωαννίδης καθώς και δύο παίκτες που αποδείχθηκαν... no value for money.

Τα θέματα στην ημερήσια διάταξη του ΔΣ είναι τα εξής:

  1. Έγκριση Πρακτικών Διοικητικών Συμβουλίων
  2. Ενημέρωση σχετικά με συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γ. Μαυρωτά και Ε.Π.ΑΘΛ.Α
  3. Ενημέρωση σχετικά με ΕΡΤ Α.Ε.
  4. Παραχώρηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων σε πάροχο υπηρεσιών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας
  5. Πρωτάθλημα U-19
  6. Διάφορα Θέματα».