Βραβεία ΠΣΑΠΠ: Οι κορυφαίοι της Super League 2 για τη σεζόν 2022-23

Ο Παύλος Δερμιτζάκης

Βραβεία ΠΣΑΠΠ: Οι κορυφαίοι της Super League 2 για τη σεζόν 2022-23

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:54 - 27.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:55 - 27.11.2023

Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές και προπονητές της Super League 2 έγιναν γνωστοί, κατά τη διάρκεια της βράβευσης του ΠΣΑΠΠ.

Στο Μέγαρο Μουσικής συγκεντρώθηκαν ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές κλπ., με αφορμή τα βραβεία του ΠΣΑΠΠ. Σε αυτά τιμήθηκαν αρκετά πρόσωπα της Super League 2, για την επίδοσή τους την περασμένη σεζόν. Την τιμητική διάκριση των κορυφαίων προπονητών έλαβαν οι Παύλος Δερμιτζάκης και Γιώργος Πετράκης, οι οποίοι οδήγησαν τους Πανσερραϊκό και Κηφισιά στη Stoiximan Super League.

Αναλυτικά οι βραβεύσεις στη Super League 2:

Κορυφαίοι τερματοφύλακες: Παναγιώτης Κατσικάς (Α' όμιλος), Δημήτρης Ταϊρης (Β' όμιλος) 

Κορυφαίοι νέοι: Μάριος Σοφιανός (Ά όμιλος), Αλγκασίμ Μπα (Β΄ όμιλος)

Κορυφαίοι προπονητές: Παύλος Δερμιτζάκης (Α' όμιλος), Γιώργος Πετράκης (Β' όμιλος)

Καλύτεροι ξένοι: Ντένζελ Γιουμπιτάνα (Α' όμιλος), Μαντί Ταλάλ (Β΄ όμιλος)

Super League: Ο πιο ακριβός του πρωταθλήματος, το limit-up, ο αδικημένος Ιωαννίδης και οι δύο που δεν έχουν «ακουμπήσει»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:37 - 27.11.2023

Super League: Ο πιο ακριβός του πρωταθλήματος, το limit-up, ο αδικημένος Ιωαννίδης και οι δύο που δεν έχουν «ακουμπήσει»

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα στοιχεία του Transfermarkt, όσον αφορά την αξία των ποδοσφαιριστών στη Stoiximan Super League. Ανάμεσά τους υπάρχει ο αδικημένος Φώτης Ιωαννίδης καθώς και δύο παίκτες που αποδείχθηκαν... no value for money.

Κορυφαίοι Έλληνες ποδοσφαιριστές: Μάριος Ογκμπόες (Α όμιλος), Παναγιώτης Κυνηγόπουλος (Β' όμιλος)

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }