Ισόπαλες στο ντέρμπι κορυφής Λεβαδειακός και ΑΕΛ - Παραμένουν πρώτοι οι Βοιωτοί
i

©Intime

Ισόπαλες στο ντέρμπι κορυφής Λεβαδειακός και ΑΕΛ - Παραμένουν πρώτοι οι Βοιωτοί

Κώστας Τσιακλής 17:02 - 27.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:12 - 27.11.2023

Λεβαδειακός και ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλες στο ντέρμπι κορυφής του Βορείου Ομίλου της Super League 2.

Λεβαδειακός και ΑΕΛ διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο ντέρμπι κορυφής του Βορείου Ομίλου της Super League 2. Οι δύο ομάδες πάλεψαν για τη νίκη όμως τελικά έμειναν στην ισοπαλία με σκορ 1-1. 

Ο Λεβαδειακός μπήκε καλά στο παιχνίδι και στο 9' ο Γιαννιώτας κέρδισε πέναλτι. Ο Νίκας ανέλαβε την εκτέλεση του και αφού ευστόχησε, έκανε το 1-0. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα για την ΑΕΛ ήρθε στο 57' όταν η κεφαλιά του Πεντρόσο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Τελικά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με το ωραίο σουτ του Αντράντα δέκα λεπτά αργότερα (67').

Κάπως έτσι ο Λεβαδειακός παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας ωστόσο δεν κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά του από τη δεύτερη θέση. Από την άλλη η ΑΕΛ δεν μπόρεσε να μειώσει την απόσταση από τους Βοιωτούς ωστόσο έχουν παιχνίδι λιγότερο και έτσι θα έχουν την ευκαιρία να φέρουν τη διαφορά στο -2. 

Οι ενδεκάδες

Λεβαδειακός (Νιόπλιας): Γκροφ, Βήχος, Χάμοντ (62′ Μπελμόντε), Τσάπρας, Ρομό (74′ Νικολιάς), Νίκας (85′ Συμελίδης), Μεχία, Γιαννιώτας (74′ Λούα Λούα), Λιάγκας, Κουάδρα (62′ Πολέττο), Τσελεπίδης.

Επιστροφή στις νίκες για τον Ιωνικό, ήττα για την ΑΕΚ Β', ανέβηκε στη πρώτη θέση η Athens Kallithea
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:00 - 25.11.2023

Επιστροφή στις νίκες για τον Ιωνικό, ήττα για την ΑΕΚ Β', ανέβηκε στη πρώτη θέση η Athens Kallithea

Ο Ιωνικός επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε κόντρα στον Παναθηναϊκό Β' με 2-0, για την 9η αγωνιστική της Super League 2. Την ίδια ώρα η ΑΕΚ Β' ηττήθηκε από τον Ηρακλή (1-0) και έπεσε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Ηλιάδης, Στάμου (62′ Γιανναράκης), Θ. Παπαγεωργίου, Πλέγας, Μαϊδανός (62′ Νίνο), Κοσσονού (74′ Καλουτσικίδης), Αντράντα, Οτόρμιν (62′ Κ. Παπαγεωργίου), Μαυριάς, Πεντρόσο (82′ Όγκμποε).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ