Επιστροφή στις νίκες για τον Ιωνικό, ήττα για την ΑΕΚ Β', ανέβηκε στη πρώτη θέση η Athens Kallithea
i

©Intime

Επιστροφή στις νίκες για τον Ιωνικό, ήττα για την ΑΕΚ Β', ανέβηκε στη πρώτη θέση η Athens Kallithea

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:00 - 25.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:28 - 25.11.2023

Ο Ιωνικός επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε κόντρα στον Παναθηναϊκό Β' με 2-0, για την 9η αγωνιστική της Super League 2. Την ίδια ώρα η ΑΕΚ Β' ηττήθηκε από τον Ηρακλή (1-0) και έπεσε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Την επιστροφή στις νίκες πανηγύρισε ο Ιωνικός, ο οποίος επικράτησε κόντρα στον Παναθηναϊκό Β' με 2-0, για την 9η αγωνιστική της Super League 2. 

Με αυτή τη νίκη οι Νικαιώτες βρίσκονται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 14 βαθμούς, ενώ οι «πράσινοι» είναι στην 10η θέση με 6 πόντους. 

Τα γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Τόμας Ντε Βινσέντι στο 48ο λεπτό να δίνει το προβάδισμα στους Νικαιώτες και τον Κάνκολα στο 53' να «κλειδώνει» τη νίκη του Ιωνικού.  

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΕΚ Β' 

Την ίδια ώρα ο Ηρακλής πήρε μία σημαντική νίκη, καθώς επιβλήθηκε εντός έδρας με 1-0 επί της ΑΕΚ Β'. Το νικητήριο γκολ για τον Γηραιό μπήκε νωρίς μόλις στο 17ο λεπτό με τον Τζόνσιν Εμπό να βρίσκει δίχτυα και το 1-0 να μένει έως το φινάλε του παιχνιδιού.  

Πλέον με αυτή τη νίκη ο Ηρακλής ανέβηκε στην 7η θέση της κατάταξης με 11 βαθμούς, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» είναι στη τελευταία θέση με 4 πόντους. 

Athens Kallithea - Τηλυκράτης

Η Athens Kallithea ανέβηκε στην κορυφή του Β' ομίλου έστω και με αγωνιστική περισσότερη. Η ομάδα του Γιώργου Σίμου επικράτησε εντός έδρας κόντρα στον Τηλυκράτη Λευκάδας με 3-0. 

Στο 40' η Kallithea πήρε το προβάδισμα με τον Κυριόπουλο, ενώ οι Λουκίνας (45') και Κυνηγόπουλος (85'), διαμόρφωσαν το τελικό 3-0 για τους γηπεδούχους. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: