Deal μεταξύ Ολυμπιακού και Σπόρτινγκ για Καμπράλ σύμφωνα με τον Ρομάνο

Ο Ζοβάνε Καμπράλ

i

Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images

Deal μεταξύ Ολυμπιακού και Σπόρτινγκ για Καμπράλ σύμφωνα με τον Ρομάνο

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:15 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:20 - 31.01.2024

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Ζοβάνε Καμπράλ, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να αναφέρει πως οι Πειραιώτες έφτασαν σε συμφωνία με τη Σπόρτινγκ.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Ζοβάνε Καμπράλ, καθώς έφτασε σε συμφωνία με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο γνωστός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, σε ανάρτηση που έκανε στο Twitter. 

Ο ρεπόρτερ τονίζει πως η συμφωνία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, ενώ αποκάλυψε και τις λεπτομέρειες της μεταγραφής. Σύμφωνα με εκείνον, λοιπόν, ο Καμπράλ θα έρθει στον Ολυμπιακό με μορφή δανεισμού, ο οποίος θα περιλαμβάνει οψιόν αγοράς στο τέλος της σεζόν. 

Αυτή φαίνεται πως θα είναι στα τρία εκ. ευρώ, τα οποία θα κληθούν να πληρώσουν εφόσον θελήσουν να τον κρατήσουν. Μάλιστα, ο σύλλογος της Πορτογαλίας φαίνεται πως θα διατηρήσει και ποσοστό μεταπώλησης, σε περίπτωση που ο Καμπράλ μείνει στην Ελλάδα. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στη Σαλερνιτάνα, με μορφή δανεισμού. Αυτή αναμένεται όμως να «σπάσει» και ο παίκτης από το Πράσινο Ακρωτήρι θα επιστρέψει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας,, από την οποία και θα δοθεί στον Ολυμπιακό.

Ο Αφρικανός με την ομάδα του Σαλέρνο, είχε στο πρώτο εξάμηνο της σεζόν 14 συμμετοχές και απολογισμό δύο γκολ. Τη δεδομένη στιγμή ο Καμπράλ βρίσκεται στο Κόπα Άφρικα, εκπροσωπώντας την εθνική του ομάδα

Το ντεμπούτο του Καμρπάλ στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο ήρθε με τη Σπόρτινγκ, στις 12 Οκτωβρίου 2017. Ο ίδιος σημείωσε το πρώτο του επίσημο γκολ την 1η Σεπτεμβρίου 2018. Ο 25χρονος κέρδισε την πρώτη του συμμετοχή για το Πράσινο Ακρωτήρι στις 28 Μαρτίου 2017, σε μια φιλική νίκη με 2–0 επί του Λουξεμβούργου .

Έριξε «βόμβα» πριν τον Ολυμπιακό ο πρόεδρος της Φερεντσβάρος: «Κάθε ομάδα στα Βαλκάνια έχει αυτό το θέμα...»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

18:24 - 31.01.2024

Έριξε «βόμβα» πριν τον Ολυμπιακό ο πρόεδρος της Φερεντσβάρος: «Κάθε ομάδα στα Βαλκάνια έχει αυτό το θέμα...»

Μία δήλωση που έκανε ο πρόεδρος της Φερεντσβάρος, Γκαμπόρ Κουμπάτοβ, ήταν αρκετή για να φέρει τα πάνω - κάτω, αφού ο ίδιος ισχυρίζεται πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Τσέφεριν για σύσταση νέας διοργάνωσης.

Το θετικό για τον Ολυμπιακό είναι πως παρά το γεγονός πως ο Καμπράλ είναι από το Πράσινο Ακρωτήρι δεν δημιουργεί θέμα μη κοινοτικού ποδοσφαιριστή. Ο ίδιος κατέχει και Πορτογαλικό διαβατήριο, επομένως δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα να μην «κάψει» θέση ξένου.