Κανσέλο: «Είναι ψέμα ότι τσακώθηκα με τον Γκουαρδιόλα»
i

Κανσέλο/PrtScr

Κανσέλο: «Είναι ψέμα ότι τσακώθηκα με τον Γκουαρδιόλα»

Κώστας Τόπας 09:05 - 15.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:05 - 15.02.2023

Ο Ζοάο Κανσέλο θέλησε να αποκαταστήσει την αλήθεια σχετικά με τα όσα γράφτηκαν για τη σχέση του με τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Ζοάο Κανσέλο από το... πουθενά κατέληξε στη Μπάγερν Μόναχου με τη μορφή δανεισμού από τη Μάντσεστερ Σίτι. Πρόκειται για εξέλιξη έκπληξη, καθώς από το 2019 που πήρε μεταγραφή από τη Γιουβέντους μέχρι και τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ήταν βασικό στέλεχος των Πολιτών, όμως το τελευταίο διάστημα τα πράγματα άλλαξαν.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στο Νησί, ο Πορτογάλος διεθνής μπακ είχε δυσανασχετήσει με την έλλειψη αγωνιστικών λεπτών και είχε... έντονες συζητήσεις με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, με αποτέλεσμα οι σχέσεις των δυο ανδρών να οδηγήσουν τον Κανσέλο στην «αγκαλιά» της Μπάγερν.

Από την πλευρά του πάντως, ο 28χρονος αμυντικός θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι με τον τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

«Είναι ψέμα ότι τσακώθηκα με τον Γκουαρδιόλα. Δεν ένιωθα σημαντικός για την ομάδα στα τελευταία παιχνίδια. Μίλησα με τον προπονητή κι αποφασίσαμε ότι το καλύτερο για μένα ήταν να φύγω. Μου αρέσουν οι νέες ευκαιρίες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί του, είμαι ευγνώμων τόσο στον Πεπ όσο και στον σύλλογο γιατί μου έδωσαν τα πάντα. Είναι ένας σύλλογος που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Στο τέλος της χρονιάς ίσως μπορέσω να επιστρέψω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κανσέλο για να τονίσει στη συνέχεια ότι δεν δέχθηκε καμία πρόταση από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα: Ο Αλφόνσο Ντέιβις πήρε επιτέλους τη φανέλα του Μέσι μετά από χρόνια αναμονής
CHAMPIONS LEAGUE

08:19 - 15.02.2023

Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα: Ο Αλφόνσο Ντέιβις πήρε επιτέλους τη φανέλα του Μέσι μετά από χρόνια αναμονής

Ο Αλφόνσο Ντέιβις έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, καθώς πήρε επιτέλους στα χέρια του τη φανέλα του Λιονέλ Μέσι μετά τη νίκη της Μπάγερν Μονάχου στο Champions League επί της Παρί Σεν Ζερμέν.

«Δεν έχω λάβει καμία πρόταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι χαρά μου να το λένε γιατί είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο και αυτό σημαίνει ότι κάνω τα πράγματα σωστά», κατέληξε ο Κανσέλο.