Μετά τον Μπενζεμά, η Αλ Ιτιχάντ σκάει «βόμβα» με τον Καντέ

Ενγκολό Καντέ

i

© Photo by James Williamson - AMA/Getty Images/Ideal Images

Μετά τον Μπενζεμά, η Αλ Ιτιχάντ σκάει «βόμβα» με τον Καντέ

Κώστας Τόπας 08:24 - 07.06.2023 / Ανανεώθηκε: 08:27 - 07.06.2023

Ο Ενκολό Καντέ βρίσκεται μια «ανάσα» από την Αλ Ιτιχάντ η οποία του προσφέρει συμβόλαιο 100 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για να τον κάνει δικό της.

Οι Σαουδάραβες έχουν πάρει φόρα, καθώς μετά την απόκτηση του Καρίμ Μπενζεμά είναι έτοιμοι να πυροδοτήσουν και νέα «βόμβα» με τον Ενκολό Καντέ!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο έγκυρος Φαμπρίτσιο Ρομάνο το συμβόλαιο που προσφέρεται στον Γάλλο μέσο είναι... αστρονομικό, καθώς αγγίζει τα 100 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για τρεις σεζόν. 

Ο Καντέ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Τσέλσι στην οποία πέρασε τις τελευταίες επτά σεζόν κατακτώντας κάθε πιθανό τρόπαιο και μετά τη συνάντησή του με τους εκπροσώπους της Αλ Ιτιχάντ δείχνει να έχει πάρει την απόφασή του.

«Ο Ενγκολό Καντέ είναι μία ανάσα από να πάει στην Αλ Ιτιχάντ ως ελεύθερος καθώς συζητιούνται οι τελικές λεπτομέρειες. Οι αξιωματούχοι της Αλ Ιτιχάντ έφτασαν στο Λονδίνο και ετοιμάζουν τα σχετικά έγγραφα. Οι συζητήσεις είναι για συμφωνία μέχρι το 2025 με το κασέ του παίκτη να είναι 100 εκατομμύρια ευρώ ετησίως», αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο για το στενό πρέσινγκ της πρωταθλήτριας Σαουδικής Αραβίας προς τον 32χρονο παγκόσμιο πρωταθλητή.