Ο Καραγκούνης πήγε με τον Καμπιάσο σε πανηγύρι στον Πύργο!

Ο Καραγκούνης πήγε με τον Καμπιάσο σε πανηγύρι στον Πύργο!

Sportal newsroom 10:58 - 31.07.2023

Ο Γιώργος Καραγκούνης ξενάγησε τον Εστεμπάν Καμπιάσο στον τόπο καταγωγής του και διασκέδασαν «α λα ελληνικά».

Ο Εστεμπάν Καμπιάσο βρίσκεται στην Ελλάδα κι ο Γιώργος Καραγκούνης ανέλαβε την ξενάγησή του. Οι δυο τους, που έχουν υπάρξει συμπαίκτες στην Ίντερ βρίσκονται στον τόπο καταγωγής του «τυπάρα», στον Πύργο Ηλείας

Ο Γιώργος Καραγκούνης επέλεξε να διασκεδάσει με τον καλό του φίλο σε ένα πανηγύρι στο Πράσινο Ηλείας, στο οποίο τραγουδούσε ο Γιώργος Μπέκιος και στο κλαρίνο ήταν ο Άρης Μουγκοπέτρος. 

Στο τέλος οι δύο πρώην «νερατζούρι» φωτογραφήθηκαν με τον γνωστό τραγουδιστή και τον διάσημο μουσικό. 

«Ένας άνθρωπος που έχω αγαπήσει εγώ και όλη η Ελλάδα, με ευλόγησε ο Θεός να τον γνωρίσω από κοντά. Μεγάλε, Γιώργο Καραγκούνη, τα χαμόγελα που μου έχεις χαρίσει σαν παιδάκι θα τα θυμάμαι μια ζωή. Σε αγαπώ πολύ», έγραψε ο Άρης Μουγκοπέτρος σε story του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram συνοδεύοντας τη φωτογραφία. Ο Γιώργος Καραγκούνης το έκανε repost. 

Προανήγγειλε μεταγραφικές εξελίξεις ο Μαρτίνεθ: «Θα έχουμε αρκετές αφίξεις και αποχωρήσεις» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:50 - 31.07.2023

Προανήγγειλε μεταγραφικές εξελίξεις ο Μαρτίνεθ: «Θα έχουμε αρκετές αφίξεις και αποχωρήσεις» (vid)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε για την ετοιμότητα της ομάδας, για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα αλλά και για τα συμπεράσματα που έβγαλε από τα δύο τελευταία φιλικά.

Φυσικά ο Εστεμπάν Καμπιάσο ξέρει από Ελλάδα, καθώς για δύο σεζόν (2015-17) αγωνίστηκε με την φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Αργεντινός με την πλούσια καριέρα κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και πραγματοποίησε πολλές καλές εμφανίσεις με τους «ερυθρόλευκους».