Ο Καραγκούνης στο ποδόσφαιρο γυναικών

Γιώργος Καραγκούνης

i

Γιώργος Καραγκούνης/©Intime

Ο Καραγκούνης στο ποδόσφαιρο γυναικών

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:20 - 05.02.2024 / Ανανεώθηκε: 13:22 - 05.02.2024

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Καραγκούνης βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (4/2) στο Κορωπί και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του «τριφυλλιού» με τη ΡΕΑ.

Ο Γιώργος Καραγκούνης πηγαίνει αρκετά συχνά στο γήπεδο και παρακολουθεί αγώνες του Παναθηναϊκού. Ο «Κάρα», ο οποίος ήταν το τιμώμενο πρόσωπο πριν λίγες ημέρες στην ετήσια εκδήλωση του Παναθηναϊκού Α.Ο, βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (4/2) στο «Γεώργιος Καλαφάτης» και παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του «τριφυλλιού» με τη ΡΕΑ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Women's Football League. 

Οι διοικούντες αλλά και οι ιθύνοντες του τμήματος όσο και οι αθλήτριες τον ευχαρίστησαν και ανανέωσαν το ραντεβού τους σε προσεχείς αγώνες.

Να αναφέρουμε ότι οι «πράσινες» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα, κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν τη νίκη με 3-1 κόντρα στην κρητική ομάδα. Αυτό ήταν το ενδέκατο «τρίποντο» για τον Παναθηναϊκό, που έφθασε τους 34 βαθμούς και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -8 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.