Καρεμπέ, Βεγνκέρ και Γκοβού θα παίξουν στην ίδια ομάδα και αντίπαλοι θα είναι 18 ιερείς
i

©Variétés C.F.

Καρεμπέ, Βεγνκέρ και Γκοβού θα παίξουν στην ίδια ομάδα και αντίπαλοι θα είναι 18 ιερείς

Sportal newsroom 19:06 - 21.03.2023

Για ένα φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο Αρσέν Βεγνκέρ και ο Σίντνεϊ Γκοβού θα παίξουν στην ίδια ομάδα και αντίπαλοι θα είναι... 18 ιερείς.

Ένα φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα διοργανωθεί αύριο (22/3) στη Ρώμη όπου μεταξύ άλλων θα αγωνιστεί και ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ

Συγκεκριμένα ο Γάλλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής θα αγωνιστεί με την Variétés Club de France. Η ομάδα αυτή ιδρύθηκε το 1971 και αποτελείται κυρίως από προσωπικότητες του γαλλικού ποδοσφαίρου. Παίζουν περίπου σαράντα αγώνες τον χρόνο και μαζεύουν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό. 

Το πρωί της Τετάρτης λοιπόν (22/3, 11:00) θα γίνει δεκτή από τον Πάπα Φραγκίσκο και στις 17:30 θα δώσει αγώνα στο προπονητικό κέντρο της Ρόμα, όπου αντίπαλός της θα είναι η «Fratelli Tutti», ομάδα που αποτελείται από 18 ιερείς και ανήκει στο Βατικανό. 

Συμπαίκτες του αθλητικού διευθυντή του Ολυμπιακού θα είναι μεταξύ άλλων ο Αρσέν Βενγκέρ, ο Σίντνεϊ Γκοβού, ο Κλοντ Πιελ, ο Βενσάν Καντελά, ο Ρομπέρ Πιρές και ο πατέρας του Κιλιάν Εμπαπέ, Βίλφριντ. Μέχρι και σήμερα η Variétés Club de France έχει μαζέψει πάνω από έξι εκατομμύρια ευρώ.