Καρεμπέ: «Η μόνη ευκαιρία για τη Ρεάλ να πάρει το πρωτάθλημα είναι να κερδίσει στο El Clasico»

Κριστιάν Καρεμπέ

i

© Intime

Καρεμπέ: «Η μόνη ευκαιρία για τη Ρεάλ να πάρει το πρωτάθλημα είναι να κερδίσει στο El Clasico»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:30 - 17.03.2023

Ο Κριστιάν Καρεμπέ παραχώρησε συνέντευξη ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, με το στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός να δίνει την δική του πρόβλεψη για το «El Clasico».

Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην Ισπανία την Κυριακή (19/3), ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Οι δύο ομάδες κοντράρονται με φόντο την 26η αγωνιστική της La Liga και το εν λόγω ματς θα κρίνει πολλά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μάντσεστερ Σίτι - Μπάγερν στους «8» του Champions League - Όλα τα ζευγάρια και οι διασταυρώσεις μέχρι και τον τελικό
CHAMPIONS LEAGUE

13:18 - 17.03.2023

Μάντσεστερ Σίτι - Μπάγερν στους «8» του Champions League - Όλα τα ζευγάρια και οι διασταυρώσεις μέχρι και τον τελικό

Συναρπαστικούς αγώνες για την προημιτελική φάση του Champions League έβγαλε η κληρωτίδα, με τις αναμετρήσεις Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ - Τσέλσι να ξεχωρίζουν.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ κλήθηκε να σχολιάσει το «El Clasico» και ο ίδιος υποστήριξε πως αν η Ρεάλ Μαδρίτης πάρει τη νίκη, τότε θα έχει τη δυνατότητα να στεφθεί και πρωταθλήτρια. Παράλληλα, το στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός θυμήθηκε και τις δικές του εμπειρίες στο ντέρμπι, με τον Γάλλο να φοράει στο παρελθόν τη φανέλα των «μερένγκες» για μία τριετία.

«Με προβάδισμα εννέα πόντων και 13 αγώνες για τη λήξη του πρωταθλήματος, τα πράγματα πάνε πολύ καλά για την Μπάρτσα. Η μόνη ευκαιρία της Ρεάλ Μαδρίτης είναι αυτό το El Clasico. Εάν οι "Λος Μπλάνκος" κερδίσουν, θα έχουν μόνο έξι βαθμούς διαφορά από την κορυφή και η πίεση θα μεταφερθεί στην Μπαρτσελόνα», ανέφερε σε πρώτο χρόνο ο Καρεμπέ για να συνεχίσει μιλώντας για τη θητεία του στη Ρεάλ

«Έχω κερδίσει μόνο μια φορά στο ισπανικό πρωτάθλημα σε 6 αναμετρήσεις κατά την διάρκεια εκείνων των τριών χρόνων μου στην πρωτεύουσα. Ήταν και η τελευταία μου σεζόν εκείνη, το 1999-2000, όταν και πετύχαμε μια άνετη νίκη με 3-0. Αλλά τότε ήρθε και ο τραυματισμός μου οπότε δε κατάφερα να πανηγυρίσω ουσιαστικά ούτε μια νίκη παίζοντας. Όσο για τη σεζόν 1997-1998, στη Ρεάλ ήμασταν περισσότερο επικεντρωμένοι στο Τσάμπιονς Λιγκ, επειδή ολόκληρη η πόλη ανέμενε την κατάκτησή του για πάνω από 30 χρόνια (1965-1996)».