Κάργας: «Μας επηρέασε πολύ ο τραυματισμός των παιδιών - Η ασίστ μου ήρθε τυχαία»

Γιάννης Κάργας

i

© sportal

Κάργας: «Μας επηρέασε πολύ ο τραυματισμός των παιδιών - Η ασίστ μου ήρθε τυχαία»

Ο Γιάννης Κάργας μίλησε μετά το ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στο Βόλο, για τη ψυχολογία της ομάδας, τον τραυματισμό των Αουγκούστο και Καντουρί, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ασίστ που έβγαλε για το γκολ του Νάρεϊ.

Ο Γιάννης Κάργας μίλησε στη Μεικτή Ζώνη της Τούμπας, μετά την εύκολη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στο Βόλο με 4-2 για την τέταρτη αγωνιστική των play offs. Ο αμυντικός του «Δικεφάλου» πήρε φανέλα βασικού ξανά έπειτα από τρεις αγωνιστικές και την πρεμιέρα της ομάδας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Άρη. Η σημερινή του αγωνιστική παρουσία ήταν αρκετά καλή, ενώ μοίρασε και μία όμορφη ασίστ για το πρώτο γκολ του Νάρεϊ.

Ο Κάργας στα όσα δήλωσε μετά το ματς, έδωσε βάση στην επιστροφή ψυχολογίας μετά τα δύο συνεχόμενα στραβά αποτελέσματα, στους τραυματισμούς των Καντουρί και Αουγκούστο, ενώ επίσης σχολίασε την εξαιρετική ασίστ του στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ.

Μαγνητική ο Ελ Καντουρί - Δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός του Αουγκούστο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:20 - 09.04.2023

Μαγνητική ο Ελ Καντουρί - Δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός του Αουγκούστο

Ο ΠΑΟΚ πήρε εύκολα τη νίκη κόντρα στο Βόλο (4-2), όμως η ομάδα της Θεσσαλονίκης στάθηκε εξαιρετικά άτυχη, καθώς είδε δύο ποδοσφαιριστές της να αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και να γίνονται αναγκαστική αλλαγή.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: 

«Πρέπει να σταθούμε στα παιδιά που τραυματίστηκαν. Πιο πολύ μας επηρέασε αυτό το γεγονός, παρά το δύο γκολ που φάγαμε. Δεν κοιτάμε την τρίτη θέση, βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά.

 Το μόνο που θέλουμε να αλλάξουμε από την προηγούμενη εβδομάδα, είναι η ψυχολογία και τα αποτελέσματα. Όταν μία μεγάλη ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ προέρχεται από δύο στραβά αποτελέσματα, πρέπει να μπαίνει μέσα και να κερδίζει. 

Σήμερα μας βγήκε πολύ σωστά το πλάνο μας. Αφού πάει γούρι η ασίστ, θα πούμε ότι ήρθε τυχαία η βαθιά μπαλιά για το γκολ του Νάρεϊ».