Η στήριξη στον Μπενζεμά κάνει άνω-κάτω την Εθνική Γαλλίας
i

Καρίμ Μπενζεμά/©printscreen twitter

Η στήριξη στον Μπενζεμά κάνει άνω-κάτω την Εθνική Γαλλίας

Sportal newsroom 10:47 - 23.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:47 - 23.12.2022

Εκνευρισμός επικρατεί στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γαλλίας για τη στήριξη του Ορελιέν Τσουαμένι στον Καρίμ Μπενζεμά.

Μεγάλο θέμα έχει δημιουργηθεί στην Εθνική Γαλλίας με τον Καρίμ Μπενζεμά. Στους «μπλε» επικρατεί ένα χάος μετά την ήττα από την Αργεντινή στον τελικό του Μουντιάλ. Στο επίκεντρο βρίσκεται ο Καρίμ Μπενζεμά. 

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε στην αποστολή της Εθνικής Γαλλίας για τη διοργάνωση του Κατάρ, ωστόσο δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού. 

Η παρουσία του νικητή της «χρυσής μπάλας» έχει δημιουργήσει πολλά θέματα στη φιναλίστ του Μουντιάλ του Κατάρ. Βίντεο, που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, δείχνουν συμπαίκτες του στην Εθνική Γαλλίας να μην χαίρονται μετά τη γνωστοποίηση της επιστροφής του Μπενζεμά στις τάξεις των «μπλε».

 Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ρομέν Μολίνα, η γαλλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου είναι δυσαρεστημένη με τον Ορελιέν Τσουαμενί. Ο μέσος της Ρεάλ Μσδρίτης υπερασπίστηκε τον συμπαίκτη του στην ισπανική ομάδα ρίχνοντας ουσιαστικά την ευθύνη στον Γάλλο εκλέκτορα αλλά και την ομοσπονδία. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Καρίμ Μπενζεμά ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εθνική Γαλλίας. Ο ίδιος, βέβαια, άφησε ανοιχτό παράθυρο επιστροφής σε περίπτωση που αναλάβει τους «μπλε» ο Ζινεντίν Ζιντάν.