Αθλητικός διευθυντής Αστάνα: «Το συμβόλαιο του Καρλίτος θα είναι πολύ μικρότερο σε σχέση με όσα έχουν γραφτεί»

Καρλίτος

i

© Intime

Αθλητικός διευθυντής Αστάνα: «Το συμβόλαιο του Καρλίτος θα είναι πολύ μικρότερο σε σχέση με όσα έχουν γραφτεί»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:22 - 01.03.2024 / Ανανεώθηκε: 11:24 - 01.03.2024

Ο αθλητικός διευθυντής της Αστάνα, Ιγκόρ Πάβλιουκ, μίλησε για τη μεταγραφή του Καρλίτος και μεταξύ άλλων στάθηκε στα οικονομικά δεδομένα γύρω από αυτήν.

Στην αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League στο Περιστέρι, η Λαμία γνώρισε την ήττα από τον Ατρόμητο (3-1) και ο Καρλίτος αγωνίστηκε για τελευταία φορά. Μπορεί το αποτέλεσμα αυτό να μην στοίχισε στην ομάδα της Φθιώτιδας, η οποία «κλείδωσε» την έκτη θέση και την είσοδο στα play offs, όμως το «αντίο» του Ισπανού φορ βρέθηκε στο επίκεντρο της αναμέτρησης.

Ο ίδιος μέτρησε την τελευταία του συμμετοχή με τη φανέλα της Λαμίας, καθώς τα έχει βρει σε όλα με την Αστάνα και θα γίνει κάτοικος Καζακστάν.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν στην Stoiximan Super League δεν πέρασαν απαρατήρητες, με τον Ισπανό φορ να βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων

Μία από αυτές ήταν και η Αστάνα, η οποία έδειξε τις προθέσεις της για τον ποδοσφαιριστή της Λαμίας και πίεσε την ομάδα της Φθιώτιδας για να τον κάνει δικό της.

Όσον αφορά στο συνολικό κόστος της μεταγραφής, αυτό δεν θα ξεπεράσει το 1 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή της Αστάνα, Ιγκόρ Πάβλιουκ, η Λαμία θα εισπράξει 300.000 ευρώ, ενώ ο Καρλίτος θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2025 έναντι 700.000 ευρώ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Αστάνα:

«Έχουμε συμφωνήσει σε όλα με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή και το μόνο που απομένει είναι να υπογράψει το συμβόλαιο του. Η εμπειρία, αλλά και η ποιότητα που διαθέτει θα βοηθήσουν την ομάδα να λύσει τα προβλήματα της μέσα στο 2024 προκειμένου να επιστρέψει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και να έχει πετυχημένη παρουσία στην Ευρώπη.

Το συμβόλαιο του Καρλίτος θα έχει διάρκεια μέχρι τον Μάιο του 2025. Σε ότι αφορά την αμοιβή του μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως τα νούμερα που εμφανίζονται στα media δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα.

Στην παρούσα φάση ο σύλλογος δεν μπορεί να πληρώσει τέτοια ποσά. Το συμβόλαιο του Καρλίτος θα είναι πολύ μικρότερο σε σχέση με όσα έχουν γραφτεί».