Μία «ανάσα» από την Αστάνα ο Καρλίτος, παίζει το τελευταίο του ματς στο Περιστέρι

Καρλίτος

i

© Intime

Μία «ανάσα» από την Αστάνα ο Καρλίτος, παίζει το τελευταίο του ματς στο Περιστέρι

Τζιοβάνι Ζάκαρη 15:07 - 27.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:14 - 27.02.2024

Καρλίτος και Λαμία τα βρήκαν σε όλα με την Αστάνα όπως όλα δείχνουν κι έτσι ο Ισπανός φορ είναι έτοιμος να γίνει κάτοικος Καζακστάν.

Ο Καρλίτος είναι έτοιμος για το «αντίο»!

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, οι εξαιρετικές εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν στην Stoiximan Super League δεν έχουν περάσει απαρατήρητες, με τον Ισπανό φορ να βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων.

Μία από αυτές ήταν και η Αστάνα, η οποία έδειξε τις προθέσεις της για τον ποδοσφαιριστή της Λαμίας και πίεσε την ομάδα της Φθιώτιδας για να τον κάνει δικό της. Ο ίδιος τη φετινή σεζόν κάνει... πράγματα και θαύματα, μετρώντας συνολικά 21 συμμετοχές με απολογισμό 10 γκολ και 4 ασίστ. Μάλιστα, ο Καρλίτος έχει παίξει καθοριστικό ρόλο για την εκπληκτική πορεία του συλλόγου, στη «μάχη» που δίνεται για την 6η θέση.

Όπως όλα δείχνουν, ο Καρλίτος θα καταλήξει στο Καζακστάν και συγκεκριμένα στην Αστάνα, με τη μεταγραφή να ολοκληρώνεται άμεσα. Ο έμπειρος επιθετικός αναμένεται να υπογράψει ένα αρκετά μεγάλο συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα, ωστόσο πριν γίνει αυτό, θα αγωνιστεί με τη φανέλα της Λαμίας για τελευταία φορά στο Περιστέρι, στο ματς κόντρα στον Ατρόμητο.