Η Αστάνα προσφέρει αστρονομικό συμβόλαιο για να αποκτήσει τον Καρλίτος

Καρλίτος

i

© Intime

Η Αστάνα προσφέρει αστρονομικό συμβόλαιο για να αποκτήσει τον Καρλίτος

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:39 - 27.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:47 - 27.02.2024

Ο Καρλίτος βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Αστάνα, με την ομάδα του Καζακστάν να... πιέζει τη Λαμία για την απόκτησή του.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Καρλίτος τη φετινή σεζόν στην Stoiximan Super League δεν έχουν περάσει απαρατήρητες, με τον Ισπανό φορ να βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων.

Μία από αυτές είναι και η Αστάνα, η οποία θέλει τον ποδοσφαιριστή της Λαμίας και πιέζει την ομάδα της Φθιώτιδας για να τον κάνει δικό της. Ο ίδιος τη φετινή σεζόν κάνει... πράγματα και θαύματα, μετρώντας συνολικά 21 συμμετοχές με απολογισμό 10 γκολ και 4 ασίστ. Μάλιστα, ο Καρλίτος έχει παίξει καθοριστικό ρόλο για την εκπληκτική πορεία του συλλόγου, στη «μάχη» που δίνεται για την 6η θέση.

Όσον αφορά στο ενδιαφέρον της Αστάνα, το συμβόλαιο του Ισπανού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025 και η ομάδα του Καζακστάν προσφέρει αστρονομικό συμβόλαιο για να τον αποκτήσει. Πρόσφατα θυμίζουμε «ψώνισε» ξανά από το ελληνικό πρωτάθλημα παίρνοντας τον Γιάννη Μασούρα από την Κηφισιά. Η μεταγραφική περίοδος στο Καζακστάν ολοκληρώνεται στις 5 Απριλίου, ωστόσο η Αστάνα θέλει να ολοκληρώσει το deal άμεσα, με τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσα.