Αναβλήθηκε η κλήση του Γ. Αλαφούζου από την ΕΕΑ για τις δηλώσεις του μετά το ματς με τη Λαμία

Ο Γιάννης Αλαφούζος

i

© Intime

Αναβλήθηκε η κλήση του Γ. Αλαφούζου από την ΕΕΑ για τις δηλώσεις του μετά το ματς με τη Λαμία

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:59 - 26.02.2024 / Ανανεώθηκε: 22:35 - 26.02.2024

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου μετά το Παναθηναϊκός - Λαμία έφεραν την κλήση του από την ΕΕΑ, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις. Εντούτοις, η συνεδρίαση πήρε αναβολή όπως γνωστοποίησε η ΔΕΑΒ.

Μετά την αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Λαμία - η οποία έληξε ισόπαλη με 2-2 - ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανίστηκε οργισμένος στην κάμερα της Cosmote TV. Ο ίδιος σε δηλώσεις του έκανε λόγο για «θυγατρικές ομάδες», ενώ στάθηκε και στη διαιτησία εν γένει.

«Εγώ θέλω να διαμαρτυρηθώ για την διαιτησία. Το πρωτάθλημα για να είναι αξιόπιστο, για να έχει κόσμο και να έχει επιτυχία, πρέπει οι ομάδες να αντιμετωπίζουν τις ίδιες συνθήκες. Εδώ πέρα έχουμε ομάδες οι οποίες έχουν θυγατρικές.

Έχουμε διαιτητές για οποιοδήποτε λόγο, είτε φοβούνται ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο δεν θέλουν να σφυρίξουν εμάς. Δεν μας δίνουν ποτέ πέναλτι, διότι όλοι οι βασικοί μας αντίπαλοι φωνάζουν συνέχεια ότι παίρνουμε πέναλτι.

Και αν θέλετε ειδικά σήμερα, εκτός από τα αμφισβητούμενα πέναλτι, έχουμε ένα τεράστιο θέμα που αποδεικνύει την απόλυτη προκατάληψη της διαιτησίας. Την καθυστέρηση που δόθηκε. Τα 5 λεπτά ήταν αστεία, αστεία καθυστέρηση. Λοιπόν, το λέω και για την ΚΕΔ, το λέω και για όλους, είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει.

Έχουμε σαν κερασάκι στην τούρτα τα βλακώδη μέτρα της Κυβέρνησης. Έχουμε ένα άχρηστο Υπουργείο Αθλητισμού, το οποίο δεν ξέρει τι ποιεί η δεξιά, το αριστερό χέρι δεν ξέρει τι κάνει το δεξί. Δεν ξέρω δεν πάει καθόλου καλά η κατάσταση. Δυστυχώς», είχε πει συγκεκριμένα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αυτές οι δηλώσεις προκάλεσαν την κλήση του από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, προκειμένου εκείνος να δώσει εξηγήσεις για τα λόγια του. Εντούτοις, όπως ανέφερε μέσω Δελτίου Τύπου η ΔΕΑΒ, η κλήση του κ. Αλαφούζου παίρνει αναβολή μετά από αίτημα που κατέθεσε ο ίδιος προς τη συγκεκριμένη αρχή.

Η απεργία της Τετάρτης δυσκολεύει τον κόσμο του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:30 - 26.02.2024

Η απεργία της Τετάρτης δυσκολεύει τον κόσμο του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ

Η απεργία σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη (28/2) αποτελεί εμπόδιο για τους φίλους του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, που θέλουν να βρεθούν σε «OPAP Arena» και Λεωφόρο για τα ματς των ομάδων τους.

Η αρμόδια Αρχή απέστειλε την Παρασκευή (23/2) το έγγραφο στον μεγαλομέτοχο των «πράσινων», μέσω του οποίου του ζητούσε να παραστεί στα γραφεία της τη Δευτέρα (26/2). Εκείνος, παρόλα αυτά δεν μπορούσε να παραβρεθεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και ως εκ τούτου θα οριστεί - σε συνεννόηση με την ΕΕΑ - η ημερομηνία της συνάντησης.