Κάρλος Αντσελότι: «Όλοι οι τίτλοι είναι σημαντικοί για την ομάδα, ο Ρονάλντο πήρε τη σωστή απόφαση» (vidς)
i

Αντσελότι-Ρονάλντο/©instagram

Κάρλος Αντσελότι: «Όλοι οι τίτλοι είναι σημαντικοί για την ομάδα, ο Ρονάλντο πήρε τη σωστή απόφαση» (vidς)

Ανδρέας Σερεβέτας • 12:48 - 14.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης είπε ενδιαφέροντα πράγματα πριν από τον τελικό του Σούπερ Καπ με την Μπαρτσελόνα.

Ο Κάρλος Αντσελότι δεν είναι από τους ανθρώπους που μασούν τα λόγια τους. Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης φωτογραφήθηκε μαζί με τον Τσάβι, τον προπονητή της Μπαρτσελόνα με το τρόπαιο του ισπανικού Σούπερ Καπ, μία ημέρα πριν από τον τελικό μεταξύ των δύο ομάδων.   

Στη συνέχεια παρέθεσε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα. Άρχισε τις δηλώσεις του λέγοντας τα εξής: ««Κάθε τρόπαιο είναι σημαντικό για εμάς. Διακυβεύονται πολλά σε αυτό το παιχνίδι και τα τρόπαια πάντα δημιουργούν μια συγκεκριμένη ατμόσφαιρα. Παλεύουμε κάθε μέρα για να κερδίσουμε αγώνες και τελικούς. Τα παιδιά έχουν κίνητρο και σε καλή κατάσταση. Οι παίκτες μου είναι συνηθισμένοι σε αυτό το είδος πίεσης και έχουμε αυτοπεποίθηση. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε διοργάνωση και σε κάθε αγώνα, αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να προχωρούμε βήμα προς βήμα για να πετύχουμε τους στόχους μας στο τέλος της σεζόν.  

Οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν οι παίκτες του έχουν κορεστεί από τις κατακτήσεις των τίτλων τα προηγούμενα χρόνια. Ο Αντσελότι απάντησε: «Δεν είναι καθόλου αλήθεια. Αυτά τα παιδιά κερδίζουν από το 2013 και δεν έχουν χάσει ποτέ την όρεξή τους. Αυτή η πείνα δεν θα φύγει ποτέ. Σε αυτό το κλαμπ, δεν μπορείς ποτέ να συμβιβαστείς με αυτό που έχεις ήδη κερδίσει.»

Ο Αντσελότι ξεκαθάρισε ότι η Ρεάλ δεν πρόκειται να αποκτήσει άλλον επιθετικό μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Ακολούθως αναφέρθηκε στην επίσκεψη του Κριστιάνο Ρονάλντο στην προηγούμενη προπόνηση της Ρεάλ. Ο προπονητής της ισπανικής ομάδας είπε σχετικά: «Είδα χθες τον Ρονάλντο. Είναι χαρούμενος. Έχει κίνητρο. Του αρέσει η ημέρα και η χώρα. Τον είδα πολύ «άγριο» και με κίνητρο. Πήρε την σωστή απόφαση.»

Tags: