Θα πρέπει να αναγνωριστεί στον Καρβαλιάλ

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ

i

© Intime

Θα πρέπει να αναγνωριστεί στον Καρβαλιάλ

Διονύσης Βερβελές 14:31 - 25.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:31 - 25.01.2024

Ένα πράγμα που πρέπει να πιστωθεί στον Πορτογάλο προπονητή, είναι αυτό…

Τα πρώτα ματς του Κάρλος Καρβαλιάλ στον Ολυμπιακό, αν εξαιρέσει κάποιος το παιχνίδι με την Μπάτσκα Τόπολα, δεν πήγαν και τόσο καλά. Μετά από την εκτός έδρας νίκη επί του Πανσερραϊκού οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν να πανηγυρίσουν επί τέσσερα σερί ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Βέβαια τελευταία η ομάδα του Πειραιά έχει αρχίσει να αλλάζει την εικόνα της μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έχουν έρθει παράλληλα και τα αποτελέσματα.

Μαζί με αυτά, έχουν έρθει και παίκτες στον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο των μεταγραφών του Ιανουαρίου. Για την ώρα έχουν αφιχθεί στην Ελλάδα για τους «ερυθρόλευκους» οι Ναβάρο, Μάρτινς, Όρτα και Τσικίνιο. Παράλληλα, αναμένονται και άλλοι παίκτες στη χώρα μας για να ενισχύσουν το ρόστερ των Πειραιωτών.

Αυτό, όμως, το οποίο θα πρέπει να αναγνωριστεί είναι πως μέχρι τώρα για όσους παίκτες έχουν αποκτηθεί έχει παίξει το ρόλο του και ότι γνωρίζουν προσωπικά τον Κάρλος Καρβαλιάλ. Ό,τι και να πει ο καθένας ο Καρβαλιάλ θεωρείται από τις σημαντικές προσωπικότητες στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο και στην πατρίδα του τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση. Κάτι το οποίο φαίνεται και τώρα με τις κινήσεις που κάνει ο Ολυμπιακός, αφού όσοι έχουν έρθει μέχρι στιγμής ξέρουν τον Κάρλος Καρβαλιάλ και είναι θετικοί να δουλέψουν μαζί του.

Αν μη τι άλλο είναι κάτι που θα πρέπει να αναγνωριστεί στον προπονητή των «ερυθρόλευκων». Όπως επίσης εξίσου σημαντικό είναι πως και ο ίδιος από εκεί που ανέλαβε μία ομάδα που δεν ήταν φτιαγμένη από αυτόν, πλέον θα έχει αρκετές δικές του επιλογές στη διάθεσή του και θα προσπαθήσει να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο αυτό το οποίο έχει στο μυαλό του για τον Ολυμπιακό.