Καρβαλιάλ: «Δεν παίξαμε σαν Ολυμπιακός, το χειρότερο παιχνίδι από όσο καιρό είμαι στην ομάδα»

Καρβαλιάλ: «Δεν παίξαμε σαν Ολυμπιακός, το χειρότερο παιχνίδι από όσο καιρό είμαι στην ομάδα»

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:33 - 03.01.2024 / Ανανεώθηκε: 19:34 - 03.01.2024

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ μίλησε μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Λαμία (1-0), τονίζοντας πως αυτό ήταν το χειρότερο παιχνίδι της ομάδας του όσο καιρό βρίσκεται στον πάγκο.

Η πρώτη μεγάλη έκπληξη του 2024 για τη Stoiximan Super League καταγράφηκε στο «Αθανάσιος Διάκος», με τη Λαμία να κάνει τρομερό ποδαρικό στο νέο έτος, επικρατώντας του Ολυμπιακού με 1-0 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής. 

Το γκολ του Σλίβκα στο 4ο λεπτό, έμεινε... αναπάντητο απ’ τους Πειραιώτες, που έχασαν πέναλτι (οριζόντιο δοκάρι) με τον Φορτούνη στο 50’ και πλήθος ευκαιριών στο δεύτερο ημίχρονο, μένοντας μακριά απ’ τις νίκες για δεύτερη σερί αγωνιστική. 

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Κάρλος Καρβαλιάλ τόνισε στην κάμερα της Cosmote TV πως ήταν το χειρότερο παιχνίδι όσο είναι αυτός στον πάγκο των Πειραιωτών. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος τεχνικός: 

«Συγχαρητήρια στη Λαμία γιατί κέρδισε και το άξιζε. Είναι το χειρότερο παιχνίδι που έχουμε παίξει από τη μέρα που έχω έρθει. Φυσικά και πάντα σεβόμαστε τη φανέλα που φοράμε αλλά αυτό δεν είναι αρκετό χρειάζεται να τρέξεις, να παλέψεις και αυτό πρέπει να μας γίνει μάθημα», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός. 

Για το που αποδίδει την εικόνα αυτή: «Καταρχήν θα πρέπει να αναλύσουμε το παιχνίδι. Από τη στιγμή που χάσαμε το πέναλτι η ομάδα έπεσε αρκετά. Αν είχαμε σκοράρει εκεί, θα είχαμε μπει ξανά στο ματς και τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά». 

Για τα συνεχόμενα ντέρμπι και πως θα βγει ο Ολυμπιακός απ' αυτή την κατάσταση: «Είναι καλό το γεγονός πως έχουμε ένα ντέρμπι σε λίγες μέρες αυτό θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε το σημερινό ματς γιατί δεν παίξαμε σαν Ολυμπιακός».