Καρβαλιάλ: «Είμαστε δίκαια νικητές, πήραμε τη νίκη με την αξία μας»

Κάρλος Καρβαλιάλ

Καρβαλιάλ: «Είμαστε δίκαια νικητές, πήραμε τη νίκη με την αξία μας»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:52 - 21.01.2024 / Ανανεώθηκε: 22:53 - 21.01.2024

Ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού, εναντίον του Άρη ήταν ο Κάρλος Καρβαλιάλ,

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας του Άρη με 2-1 στο «Κλ. Βικελίδης». Μιλώντας μετά το ματς της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, o Kάρλος Καρβαλιάλ εμφανίστηκε ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καρβαλιάλ:

Για το παιχνίδι: «Είμαστε δίκαια νικητές, κερδίσαμε με την αξία μας αυτό το παιχνίδι. Νομίζω ότι βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι, είμαστε πιο ενωμένοι, πιο ομάδα, κάθε φορά είμαστε και πιο ανταγωνιστικοί κι ο αντίπαλος πάντα δυσκολεύεται να κερδίσει την μπάλα.

Η διαφορά σ' αυτό το παιχνίδι είναι ότι καταφέραμε να σκοράρουμε και κερδίσαμε αυτοπεποίθηση. Ήταν μία άμορφη νίκη απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο σ' αυτό το γήπεδο, που έχουν χάσει κι η ΑΕΚ κι ο Παναθηναϊκός κι ο ΠΑΟΚ.

Για το αν στο δεύτερο μέρος προσπάθησε να διαχειριστεί το 0-2: «Είχαμε καλή ικανότητα στο να κρατήσουμε την μπάλα, ο Φορτούνης, ο Μασούρας, ο Ναβάρο είχαν παίξει 120' πριν από λίγες ημέρες, ο Σωτήρης επίσης, είχε ένα πρόβλημα στα πλευρά του και δεν μπορεί να παίξει για πολύ ώρα. Στο 2-0 η ομάδα ένιωσε άνετη, προσπάθησε να κρατήσει την μπάλα, είχε, όμως, κάποια δυσκολία στο να πιέσει ψηλά και προσπάθησε να κρατήσει το 2-0».

Παράπονα για τη διαιτησία από τον Μάντζιο: «Πέναλτι... εφεύρεση!»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:40 - 21.01.2024

Παράπονα για τη διαιτησία από τον Μάντζιο: «Πέναλτι... εφεύρεση!»

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε μετά την ήττα του Άρη από τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και αναφέρθηκε στο πέναλτι από το οποίο ήρθε το δεύτερο γκολ των Πειραιωτών, το οποίο χαρακτήρισε... εφεύρεση.

Για τον Ροντινέι: «Νομίζω πως δεν είναι δίκαιο να μιλήσουμε εξατομικευμένα για τον παίκτη αυτό. Όλη η ομάδα σήμερα έπαιξε ενωμένη, δυνατά, με τη ψυχή της. Έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά, έτσι ώστε ο Ροντινέι να κάνει το παιχνίδι που έκανε. Η νίκη μας δεν οφείλεται σε έναν παίκτη, αλλά σε όλη την ομάδα»