Καθησυχαστική η πρώτη διάγνωση του Κουρμπέλη - Πόσο θα μείνει εκτός

Δημήτρης Κουρμπέλης

i

Δημήτρης Κουρμπέλης/ ©Intime

Καθησυχαστική η πρώτη διάγνωση του Κουρμπέλη - Πόσο θα μείνει εκτός

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:49 - 23.03.2023 / Ανανεώθηκε: 10:59 - 23.03.2023

Καθησυχαστικά είναι τα νέα για τον Δημήτρη Κουρμπέλη μετά το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε. Μία εβδομάδα εκτιμάται ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης υπέστη θλάση στον αριστερό μηρό και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας στην Πορτογαλία. Ο 29χρονος μέσος του Παναθηναϊκού θα απουσιάσει από τον αγώνα της «γαλανόλευκης» την Παρασκευής (24/3, 21:45) με το Γιβραλτάρ για την πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2024. 

Ως πρώτη εκτίμηση ο μυϊκός τραυματισμός του Κουρμπέλη θα τον αφήσει (μάξιμουμ) μια εβδομάδα εκτός προπονήσεων. Εκκρεμεί και η εξέταση από το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού, αλλά ήδη από χθες έχουν γίνει οι σχετικές επαφές και κατέληξαν στο πιο πάνω συμπέρασμα.

Η είδηση του τραυματισμού του σήμανε συναγερμό τόσο στην εθνική Ελλάδας αλλά και στον Παναθηναϊκό, αλλά πλέον υπάρχει ανακούφιση. Ο 29χρονος μέσος θα απουσιάσει και από τον φιλικό αγώνα της «γαλανόλευκης» την προσεχή Δευτέρα (27/3,19:00) στην «OPAP Arena» με τη Λιθουανία. 

Η λογική λέει ότι ο αρχηγός των «πράσινων» θα χάσει και την προσεχή αναμέτρηση του «τριφυλλιού», μετά την επανέναρξη των playoffs της Stoiximan Super League, κόντρα στον Βόλο στη Λεωφόρο την επόμενη Κυριακή (02/04).