Κατσουράνης: «Αν χάσει η ΑΕΚ από τον Βόλο θα βγω γυμνός στην εκπομπή» (vid)

Κώστας Κατσουράνης

i

PrtScr

Κατσουράνης: «Αν χάσει η ΑΕΚ από τον Βόλο θα βγω γυμνός στην εκπομπή» (vid)

Sportal newsroom 12:00 - 09.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:48 - 09.05.2023

Ο Κώστας Κατσουράνης ανέλυσε τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε πως αν την Κυριακή (14/05) η Ένωση ηττηθεί από τον Βόλο, τότε θα βγει γυμνός στην εκπομπή του.

«Αμα χάσει η ΑΕΚ την Κυριακή από τον Βόλο θα βγω γυμνός στην εκπομπή. Ανετα. Το δηλώνω», ανέφερε χαριτολογώντας ο Κώστας Κατσουράνης στην εκπομπή του στους «Betarades», ο οποίος στη συνέχεια σχολίασε τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη. 

«Η ΑΕΚ ήταν πολύ καλύτερη. Στο πρώτο ημίχρονο ειδικά. Στο δεύτερο προσπάθησε ο Άρης να ισοφαρίσει, γιατί η ΑΕΚ αγχώθηκε λίγο. Ηθελε να διατηρήσει το προβάδισμα, Είχε κουραστεί και η ΑΕΚ. Εδωσε πολλά στο πρώτο ημίχρονο. Αγχώθηκε λίγο στο τέλος, επειδή ο Άρης προσπαθούσε. Μπορούσε όμως να βάλει κι άλλα γκολ και να κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ. Το πέναλτι του Άρη ήταν πέναλτι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος μέσος της ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι για το ματς με τον Βόλο την Κυριακή (14/05, 21:00), η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε πως δεν υπάρχει διαθέσιμο κανένα εισιτήριο στην «OPAP Arena».

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι εν όψει του αγώνα με τον Βόλο ΝΠΣ την Κυριακή υπάρχει πλέον καθολικό Sold Out. Δεν θα υπάρχει ούτε ένα κενό κάθισμα στην OPAP ARENA!» ανέφερε η ΑΕΚ.